Måndag igen.. fort går det!

Det är sjukt hur en person kan få en att må som en nerkrossad myra på marken. Så sjukt..!
Det är även rätt sjukt hur en annan kan få en att må som en prinsessa..?


Vaknade rätt tidigt, fixade mig och åkte iväg till Mika. Väl hemma hos henne hade vi fina pratstunder och mycket skratt. Ibland kan man bara inte sluta le eller  fnissa åt sådana saker. Kul var det. Vi drack julmust, åt saltakex och babblade massor, lyssnade även på skön musik. Efter ett tag när hon skule städa och fixa sig så passade jag på att dra hem och käka osv. Sen efter det åkte jag hem till henne igen. Där blev vi kvar en stund innan vi drog till Agge. Där började vi kolla på en film, men jag orkade inte vara kvar så drog hem. Nu sitter jag här i min döskalle pyjamas och dricker te. Börjar bli rätt pömsig så ska väl läsa en bok och lägga mig för dagen.

Måste bara skriva att jag mår tusen gånger bättre än förut. Jag blir starkare och friskare för varje dag. Jag är så stolt över mig själv. Jag är ju så grymt bra.! Nu jävlar ska ingen liten tomte komma och påstå annat, då blir det många raketer i luften kan jag säga.

I Bruise Easily


My skin is like a map
Of where my heart has been
And I cant hide the marks
Its not a negative thing
So I let down my guard
Drop my defences down by my clothes
I'm learning to fall
With no safety net to cushion the blow

I bruise easily
So be gentle when you handle me
Theres a mark you leave
Like a love heart carved on a tree
I bruise easily
Can't scratch the surface
Without moving me underneath
I bruise easily
I bruise easily

I found your fingerprints
On a glass of wine
Do you know you're leaving them
All over this heart of mine too
But if I never take this leap of faith
I'll never know
So im learning to fall
With no safety net to cushion the blow

[Chorus]

Anyone who can touch you
Can hurt you or heal you
Anyone who can reach you
Can love you or leave you

So be gentle...

[Chorus]

I bruise easily
I bruise easily

Blubb...

Jag är så grymt trött, hade de där hemska drömmarna inatt igen. Aldrig tar skiten slut. Det tog ett bra tag innan jag somnade, men jag somnade så gott och tryggt i hans armar. Du är typ bäst..!  Sov några timmar iaf, jag känner nu hur ögonen börjar falla ihop. Borde kanske ta en powernap och få lite ork.

Jag skulle vilja ta bort allt smink, sätta på mig mjukiskläder och gosa ner i sängen och bara sova så gott. Men det kan man ju inte, måste ta vara på dagarna lite mera.  Får se om någon vill ut en stund och ta lite frisk luft..

Ciaoo.

Mer plus och mindre minus

Jag gör så stora framsteg. Jag tycker jag är så vacker idag, från topp till tå. Helt sjukt, inte alls många sådana dagar jag haft. Det blir så mycket bättre för varje dag. I vissa stunder som denna tänker jag att jag ska vara glad för hur jag ser ut osv.. men ibland så klingar de inte. Idag så bara bubblar jag av lycka.

Jag läste boken, "bli lycklig för i helsike" inatt. Jag har visserligen läst den ett antal gånger, men den hjälper mer när man läser den flera gånger. Den är så skön att läsa, man får perspektiv på saker och ting och tänkandet ändras lite. Det blir mer positiva tankar och mindre negativa. Massor med bra citat!!

Ringde och väckte Gii nyss, soo sweet! Vi ska till mellandagsrean och kolla. Förhoppningsvis kommer jag hem utan syrgasmask! Får ju de där satans attackerna när det är mycket folk. Men det ska nog gå så bra så!

Jag vaknade inatt av sms signalen ex antal gånger, jag måste byta signal! Jag blir ju knäpp i huvudet. Sen läser man smsen och glömmer bort att svara för man sover. Sen på morgonen så märker man att man har läst alla sms, tur att man inte skriver i sömnen, då kan det bli hur tokigt som helst!..

Bara att vänta på att ska Gii bli klar, sen kilar jag iväg.

Haha big smile!


Julafton

Jahapp, då var de roliga över, eller ja det har det varit länge för min del.

Började julafton på ett underbart sätt i famnen på sötboll och kilade hem helt slutkörd för jag knappt sovit någonting alls. Men oj vad sjukt mysigt det var. En känsla man inte kan beskriva som bara kan upplevas. (btw, kinderna värker som bara den efter allt leénde).
Väl hemma var det dags att göra sig iordning innan alla 3 bröder plus en fästmö till ena brodern kom förbi på fika. Efter det att de gått kom kusin förbi, han käkade mat och drog vidare. Moster kom öven också som stannat hela dagen.
Jag förstår inte vitsen med att ringa och förstöra en dag som denna. Sen att dessutom klanka ner lite extra på mig gör bara dig gladare, jag förstår inte hur din hjärna fungerar. Tack och lov att du inte är en stor del utav mitt liv.
Efter det där samtalet gick jag ut och rensade tankarna, promenixade lite med Gii också. Kom hem och somnade på en gång. Sov 3 timmar och vaknade vid lukten av popcorn! Märkte även att Söta tjej kusinen även kommit under tiden jag sovit.
Nu ska jag dricka lite glögg och försöka hålla mig vaken en stund till medans gästerna är här.

Ha en god jul gott folk.

Måndag och Tisdag

Igår så följde jag med Gii till Haninge C där hon handlade lite. Efter det åkte jag vidare till Mika vi satt hemma hos henne ett tag innan vi åkte vidare hem till mig där hon sendan sov över, skönt att umgås med henne. Babblade massor och hade as mys.

Jag har nyss varit i Handen igen!! Mika handlade julklpappar och sen kom lillebror så vi följde med honom när även han skulle handla. Efter det kom Agge, vi käkade och sen skulle hon också handla lite grejer. Tillslut när jag var hur sjukt hungrig som helst så käkade vi på subway, min macka åkte ner på 3 röda medans de andra slöade. Jag har precis kommit hem och tränat lite pilates, rätt skönt.

Ett helt onödigt inlägg...! Men imorgon är det julafton, så jag hoppas denna jul blir bra...

Nu blir det vila ett slag, sjukt trött.

Min bästa vän <3


Måndag

Jag känner att jag har sovit sådär konstigt igen! Jag brukar ibland vakna med halva överkroppen nere vid govlet, eller vid elementet. Jag undrar hur min kropp har legat under natten, ont gör den iaf.
Nu strax ska jag käka frukost och göra mig iordning. Ska hem till Mika och babbla, det behövs.

Spruckna läppar gör ont btw, smörja smörja smörja med mitt persikolypsyl!

Det gör mig glad att det finns personer som får mig att le.

Om jag hade fått en önskning just ikväll så hade jag önskat att jag låg där på balkongen som i fredags. Jag kan inte beskriva, jag kände mig helt avslappnad och trygg på ett konstigt sätt. Eftersom det var första gången vi träffades så trodde jag att det skulle vara så stelt, men det var ju så grymt bra. Jag gillar det. Sånt gör mig glad. Jag tjatar om det, men endast för att det är inte många som kan få mig att skratta/le på det sättet som verkligen är från min insida. Såklart att man blir lite glad och vill berätta om det. Eftersom det inte är många dagar då jag är så pass glad.
Vissa möten med personer man pratat med via msn och så, är helt sjukt konstiga. Personen är helt annorlunda och helt knäpptyst, anstränger sig inte ens för att prata med en. Sen finns de andra, som man klickar med. Det gillar jag. Mycket! Det blir så mycket lättare då. Sen när man träffas så blir man nöjd. Det var som man trodde att det skulle vara, underbart.

Jag känner mig fortfarande lite ledsen, men tanken att jag har några fina personer i min omgivning gör mig lite småglad.

Nu tror jag att jag ska hoppa in i systerdotters säng som jag ska låna ikväll. Börjar bli rätt trött.!!


Jag, jag och jag, ibland får det vara så.

Ibland så vill jag rymma, försvinna bort till en plats där jag kan drömma hur mycket jag vill. En plats där inga hemska saker sker. En plats där man kan skratta och vara den man är utan att behöva förklara varför man är som man är. Det är så sjukt irriterande när vänner försvinner för att man inte orkar förklara. När ska de förstå att jag bara vill vara, jag vill bara vara. Jag vill ha ett bra liv, få en fin familj som jag aldrig behöver lämna. Det är så sjukt hur saker och ting kan skifta. Jag ber inte om mycket. Det enda jag önskar är att vara älskad, inte bara att vara det utan att känna det genom hela kroppen. Vilken underbar känsla det skulle vara.

Precis nu hände det, den personen jag inte ville prata med. Frågar samma fråga, jag vet att det som varit inte är något jag är stolt över. Jag vill helst bara glömma det, göra så att det aldrig hänt. Förstår inte hur jag orkar vara mig själv efter det. Förstår inte. Jag vill bättra mig, jag vill inte ha det så. Jag vet att jag är värd mer än så. Jag vet det. Jag vill vara bättre än så. Förstår inte att jag tagit del utav det, det är en smärtsam period för mig. En period som påminner mig om det som skedde innan. Det gör ont. Jag vill inte tänka på det. Jag vill glömma.

Varje dag som går samlar jag på mig mer och mer. Varje dag gör de extra ont. Jag vill släppa ut det.

Lördag

Jag sitter fortfarande i pyjamas, jag är så sjukt trött och seg. Jag skulle vilja krypa ner i sängen och ligga där och bara sova. Men såklart kan jag inte det, är för pigg för att sova men för trött för att göra något. Ikväll ska jag passa syrrans små liv. De är ju så sjukt goa så man vill stoppa de i fickan och ta med dem hihi =)

Gårdagen var hur mysig som helst! Satt och babblade och kollade film på balkongen! Det var länge sen jag kände att jag kunde slappna av och bara vara mig själv med någon utan någon mask! Sjukt fantastisk person som jag umgicks med, jag blir så fascinerad av att det fortfarande finns fina människor som inte är skitstövlar eller helt dumma i huvudet. Tack för en fin kväll!

Jag borde kanske hoppa in i duschen och bli fräsch, annars lär jag väl aldrig komma igång!  
 
På tal om att jag är glad, idag kommer älskade Gii till Sverige! Ååh vad jag ska krama henne! Jag är så stolt över henne, hon är så stark som person. Underbar tjej! Längtar tills vi ses <3<3<3

Leona Lewis - Angel







Låten är sjukt fin, kan inte sluta lyssna på den!

Jag har ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut med.

Dela minnen och upplevelser! Hur sjukt mysigt skulle inte det vara? Att sitta vid ett öppet fönster på kvällen, se när solen går ner och bara hålla om varandra. Det här gjorde mig lite ledsen, gillar inte att vara ensam, speciellt inte när jag vet att man kan vara 2. Speciellt nu när det snart är jul och man har ingen nära som man kan gosa med! Nej det här inläget skulle ju vara mysigt men det blev bara ledsamt!

Folkmassor

Sjukt mycket folk i handen idag! Jag får som vanligt panik när det är mycket folk, knuffar undan alla och försöker komma undan så jag kan få ett litet hörn där jag kan andas. Gillar inte att vara bland mycket folk! Blir bara tjurig och stänger av. Så nu är jag hemma, käkat en liten mini pizza som gick snabbt att göra i ordning, var så sjukt hungrig. Är fortfarande hungrig men får vänta tills det blir middag.
Det blir så mörkt fort, jag hinner bara vakna sen är det kolsvart ute! Inte alls skoj, gillar inte mörkret..

Får se vad som händer senare ikväll idag annars blir det hemma och kolla på tv och blir en rejäl soffpotatis!

Fredag

Idag är jag fin! Jag ska snart åka iväg och lämna lite lappar sen ska jag möta Mika, Agge och Madde, får se vad som händer. Jag är så glad idag, vill inte att något ska förstöra den här dagen. =)
Nu ska jag fixa mitt hår och sen kila iväg, kanske byter jag om till lite varmare kläder.

Tankar kring mycket

Jag har precis haft en underbar ansiktsmask på mitt ansikte, som har haft en infektion sen jag var sjuk. En kylande och uppfriskande mask med havsmineraler som gav min trötta hud ett lyft. Jag känner mig så fin nu.

Jag är så sugen på att mysa just nu, bara gosa och pussas. Ligga och prata och dela massa upplevelser med varandra. Jag känner mig så sjukt ensam, vill somna i famnen och känna mig omtyckt. Det kan väl inte vara så mycket begärt? Så kan du vara snäll och bara komma hit så jag får pussa på dig och gosa lite? (a) Det går naturligtvis inte men man kan ju få hoppas lite ^^  Om man endå bara hade en egen prins.

Jag längtar tills det nya året räknas in, då jag hoppas att det ska bli ett bra år. År 2007- 08 har inte varit mina bästa år. Bara massa besvikelser och hemska upplevelser. Så jag hoppas att det ska bli ett underbart år! Ett år med nya bra saker som händer och såklart fin kärlek.

Hoppas imorgon blir en bra dag. Vill ha lite bättre dagar då jag själv gör framsteg. Jag mår så mycket bättre nu och jag äter bra, visserligen håller folk fortfarande koll men de ser att jag sköter mig och jag känner mig så duktig. Lyckats sudda bort massa med dåliga tankar och fört in fina tankar om det jag äter. Jag vill också påpeka att det inte endast är jag som har gjort mig till den jag är idag. Det är inte jag som har gjort mig såhär, jag brukade älska mat och älska mig själv. Men sen kommer det dumma personer som klankar ner på mig och sänker mig till botten. Att man borde bli bättre, att man ska se bättre ut. Att man ska minska på vikten och att man inte är en fin person. Att man är ful, tjock och värdelös. Jag har trott på det länge nu. Men det är nu som det verkligen klickar. Jag kan säga att jag inte är tjock men jag är fortfarande inte nöjd med mig själv. Jag var så stolt förut, nu kan jag inte slita mig från spegeln, står och tittar på vad som ska minskas hela tiden. Det är jobbigt, det tar så mycket tid och energi. Det går inte att sudda bort. Varje spegel jag går förbi måste jag titta på mig och se vart saker och ting ska ändras. Det är jobbigt. Jag vill kunna gå förbi en spegel utan att titta. Det kommer ta ett bra tag innan det går över. Jag behöver bra folk i min omgivning. Bra folk som inte klagar på mig. Fina vänner, fin familj och förhoppningsvis en fin kille som inte förstör det jag håller på att bygga upp.

Jag känner att jag vill babbla på om allt möjligt men ska försöka lägga mig tidigt idag. Tror knappast att det kommer gå men man kan ju hoppas. Vill ändra på mina vanor att inte sova hela dagarna utan gå upp tidigare och bli gladare som person. Jag har varit rätt grinig och trött. Sover hela dagarna och uppe hela nätterna, inte alls bra.

Mina tankar flyger iväg hela tiden åt alla möliga hålla och kanter.

Jag är så lat så jag började skratta åt mig själv!

Jag nästan dör av skratt, min kondition är inte den bästa. Jag tränade nyss och jag har absolut ingen kondition alls. Började skratta för mig själv hur trött jag blev på en gång. Den var mycket bättre för ett år sen när jag tränade på gym och orkade hur mycket som helst. Nu orkade jag knapp någonting alls, måste skärpa mig. Har blivit en riktig soffpotatis som bara älskar att ta det lugnt och softa. Det måste bli ändring på det. Skärpning Emmelie, här ska man inte bli en soffpotatis. Jag får se hur länge det håller, men jag vill verkligen bättra på det, men tycker det är så otroligt tråkigt att träna själv.

Nu till något annat, jag har tänkt rätt mycket på det, jag har rensat bort bland alla vänner och har knappt några kvar. Bara de som räknas såklart. Det gör mig rätt ledsen, jag brukade ha så många att umgås med hela tiden. Men som sagt med tiden så visar sig allas rätta färger. Jag tycker det ärså tråkigt bara, saknar alla tjejer som jag umgicks med. Nu har jag visserligen killkompisar men inte så ofta jag umgås med dem. Sen när man förlorar sin allra bästa vän så är det inte så konstigt att man inte orkar skaffa nya. Hon var en stor del utav mig men det vart för mycket helt enkelt, kände mig bortglömd fast det bara var vi två. Konstigt hur man kan känna och reagera.


Jag ska passa systers barn på lördag så de ska bli skoj  =)



Jag är så glad att jag har Mika, vad skulle jag göra utan henne <3


Då mår jag bra!

Jag får en sån lust att börja skriva igen. Jag hade massor med saker som jag skrivit som försvann när min dator dog. Det var fina saker från mitt inre som jag tagit mig tid att få ner i ord. Långa berättelser och händelser. Jag funderar på om jag ska skriva ner allt på papper först och sen kanske skriva ner några här. Jag har sån lust att börja skriva skriva skriva. Men det är så sjukt svårt när man blir störd hela tiden. Vill fly till ett hus i skogen och bara sitta där och skriva massor. Jag mår så bra när jag får uttrycka mig i ord och texter.  Jag ska nog sätta mig i rummet och försöka skriva lite om jag får någon lugn och ro. 

Vissa stunder lägger jag en tanke på dig och då får jag ett litet leende.

I put my arms around you and I know that I'll be leaving soon



Torsdag

Jag är så sjukt lat idag, eller har varit det senaste veckan sen jag blev frisk från vinterkräksjukan. Går upp runt halv 12 varje dag. Kommer inte in i duschen förns sent på eftermiddagen. Jag orkar inte gå upp helt enkelt, sen när jag väl är uppe så hamnar jag vid datorn eller vid tv:n. Jag måste börja träna så att jag får lite mer energi. Har tänkt träna lite pilates får se hur det går lite senare.

Jag och Mika pratar om tillit på msn hur man kommer vidare från svek. Man måste ge folk en chans, alla är inte likadana men som sagt så finns det undantag. Hur ska man igentligen börja lita på någon ny? Jag har sjukt svårt att lita på folk efter de händelserna som hänt. Men det är lixom inte så mycket som man kan göra åt. Allt man kan göra är att ge folk en chans och gå vidare. Man märker senare om man satt foten i klistret.

Nu ska jag äta min soppa innan den kallnar!

Elisa - Dancing

Time is gonna take my mind
and carry it far away where I can fly
The depth of life will dim my temptation to live for you
If I were to be alone silence would rock my tears
'cause it's all about love and I know better
How life is a waving feather

So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon
My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking

No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
And I'd better dream if I have to struggle

So I put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me

I'm dancing in the room as if I was in the woods with you
No need for anything but music
Music's the reason why I know time still exists
Time still exists
Time still exists
Time still exists

So I just put my arms around you around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
And I hope that you won't hurt me
my arms around you they're around you
And I hope that I will do no wrong
My eyes are on you they're on you
they're on you

My eyes

 Låten beskriver mina känslor rakt av. Min favorit låt utan tvekan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0