Ska inte värktabletter fungera?

När ska denna eländiga huvudvärken släppa, känner hur hela huvudet dunkar och bränns upp. Lagt en kall handuk på pannan och den blev varm på en gång. Samma sak med halsen, den värker fortfarande, trodde att de lagt sig för ett tag sen men nu kom det tillbaka.. Bläää!
Jag har druckit massor med te och ätit flera citrusfrukter de senaste dagarna, fast jag inte borde göra det då jag får utslag. Men allt för vitaminer.
Jag blir knäpp på att ha ont i huvudet, jag är för pigg för att sova så det går inte att vila heller, då kommer jag ligga på sängen och vänta på att gå upp och inte kunna slappna av. Känns som om att jag klagar massor men jag hatar att vara sjuk.
 

Mysig känsla..



Nej nu blir det att hämta en halstablett och fortsätta dega i soffan.

Lördag

Ugh, ont i halsen, feber och mega ont i öronen :(  Vill inte vara sjuk, jag är inte snuvig eller så men det kommer väl.. Hoppas inte, orkar inte med att vara sjuk. Suck.. Hatar svullna halsmadlar, förhoppningsvis slipper jag halsfluss denna gång som jag ALLTID får när jag blir sjuk. Gillar inte pencilin.

Var förbi Mika en stund och lämnade av lite kläder, tog bort lite bland mina som jag inte använder. Kanske blir lite mer använda hos henne. Jag halv-deckade i hennes säng medans hon spelade tvspel. Kände att det är bäst att röra sig hemmåt medans men fortfarande är någelunda vaken. Satan vad kallt det är ute, dumma mig som glömde halsduken och hade tygskor på mig. Jag lär väl inte bli frisk om jag klär mig såhär. Usch. Jag är så knäpp.

Mamma bakar bullar, längtar tills man kan stoppa en varm och nybakad i munnen. Mums.. Ska fixa lite te och bädda ner mig i soffan med filtar.


Fredag med smärta, Gaah!

Började dagen helt underbart, alltid lika mysigt att vakna bredvid min sötnos. Jag är så sjukt glad och det känns så mycket bättre nu. Njuter av varje sekund med dig.
Efter han gått käkade jag frukost och somnade igen, tvingade upp mig själv vid 11. Sjukt svårt att vakna och hålla mig vaken, förstår inte vad det är med mig. Har sovit hur mycket som helst de senaste dagarna och kan inte hålla mig vaken.
Gjorde mig iordning och mötte Mika och Madde, gick runt lite i affärer och så. Under tiden de andra var någelunda pigga så gick jag runt som en zombie, jag höll knappt ögonen öppna. Sjukt är det. Åkte hem tidigare än de andra och vilade lite i soffan med te och tv. Åkte senare till syster och käkade middag, jätte gott! Tack för bra sällskap en stund iaf. :) Åh jag är helt såld på hennes små småttingar, vill stoppa ner dem i fickan och springa iväg haha. Efter det drog jag till Mika en stund, nu är jag hemma för jag har så nedrans ont och orkade inte vara bland folk mycket längre.
Nu blir det glass i soffan med läsk och värktabletter.



Sleepy

Jag har varit en riktig tröttmössa de senaste dagarna, bara somnar hela tiden. Antingen för att jag är lite småsjuk men det är jobbigt att somna så fort man sätter sig ner. Men men inget att göra åt, nöden har ingen lag eller vad säger man.

Jag har druckit massor med koppar av te idag och ätit lite chips, gotti. Har även sprungit/joggat eller vad det nu är man gör på den där maskinen idag. Blev lite uppfriskande för kroppen, så lite har jag rört mig även om jag inte gått utanför dörren. Jag har endå varit rätt duktig, städat hela rummet och fixat i lådorna och tränat 2 gånger dessutom.
Imorgon hoppas jag att jag får träffa någon, och att de inte behandlar mig som om att jag vore osynlig. Behöver träffa flickorna ibland med, men inge kul att de bara vill träffas typ en gång i veckan om ens det. Eftersom de knappt svarar när man ringer eller smsar :/ Funny. Men ja, ensam är stark. Tråkigt bara, skulle vara skönt att få babbla av sig och fnittra som man gör. Annars så får jag väl vara inne hela dagen lång och söva mig själv av uttråkning. :(
Känns som om att jag klagade lite, men ja. Så jag känner för tillfället, eller ja ganska ofta.

Jag känner hur hjärtat dunkar hårt, denna gång av kärlek och inte hat. Im so happy, även om jag inte har det lika bra överallt.

Nu ska jag försöka sysselsätta mig och hålla mig vaken en stund till.

Puss på min prins.


Blond

Jag längtar tills jag har fått mitt hår till den här fägen igen. Dessutom så saknar jag längden, en bit nedanför axlarna. Åh nu ska jag spara spara och spara, sen klippa och slinga. Fint kommer det bli i slutändan. Önskar att jag kunde trolla så att jag fick det att se ut så igen :) Men bara att vänta och se.


Blahaa

Rent och fint rum har jag nu, ska ta en tvätt-tid och tvätta mina sängkläder och gardiner också. Känns som om att de börjar bli rätt dammiga. Not so fresh.. hehe.

My lovely Gii ringde idag, så skönt att höra din röst å veta att du mår bra :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite pigg och ren.

Städa

Så har jag sjukt tråkigt, vill få super krafter och bli pigg och glad. Känner mig som en zombie som bara vill ligga i en kista. Jag borde rensa upp lite i rummet idag, damma, skura och rensa bland lådorna och slänga massa som bara ligger. Det borde jag göra, åtminstånde tills det kommer upp något bättre alternativ. Vill inte bara sitta i soffan hela dagen. 

Nej nu blir det att skaffa lite energi och sätta igång.

Torsdag

Godmorgon, eller ja jag gick upp vid 7 och sa hejdå till baby men sen somnade jag igen. Vaknade för en stund sen och har huvudvärk och börjar blir förskyld. Somnar hela tiden, vart jag än sätter mig. Ont i bihålorna och i halsen, sen nyser jag hela tiden. Usch jag vill inte bli sjuk.  Får dricka mycket citron och vila.
Idag blir jag barnvakt fram till 3 tiden ungefär, men är inte så säker på att jag ska göra något idag med tanke på att jag borde vila och känna mig mega frisk innan jag går ut.

Jag har sett en fin byrå i jysk som jag vill köpa, hoppas den finns kvar när pengarna kommer in. Behöver en ny, den som jag har är mini och funkar bättre som nattuksbord än byrå. Måste införskaffa mig en ny byrå, hoppas hoppas att den finns kvar då.

Nu ska jag göra lite te och bädda ner mig i soffan, känner att huvudet vill vila.

Onsdag

Vaknade av sms vid 7 läste det med dimmiga ögon men förstod inte så mycket. Vaknade till nyss och läste det, men visst var det ett fint sms. Jag är så knäpp, igår natt så skickade jag sms där jag känner mig otillräcklig och massa annat, känner nu att jag inte borde skickat det. Men sån är jag när jag är i en känslig period. Vräker bara ur mig utan att tänka framåt. Men svaret på det gjorde mig glad. Jag måste sluta vara så förbaskat känslig. Men det är svårt för det är jag.



Imorgon kommer domen. Vi får se hur det går, jag har mått så dåligt över det de senaste veckorna. Jag vill bara att allt ska vara bra. Att man kan ha det bra och att man inte ska behöva oroa sig hela tiden.



Nu då, dushcen och vänta på att något spännande ska dyka upp.

Tisdagkväll

Nu är det sådär jobbigt igen, kroppen kliar som ut i farstun. Jag blir knäpp, på morgonen och på kvällen kliar det bara. Ingenting alls på dagarna, är lite konstigt.. Nog om det.

Jag är rastlös. Massa spring i kroppen men ingenting att göra, eller jag kan ifs springa lite på maskinen. Då blir jag lite trött på samma gång. Jag har druckit lite kamomill te, borde bli lite extra sömnig av det. Men än så länge känner jag ingenting.

Undra vart dagen bär av imorgon. Jag vill göra någonting. Tråkigt bara att man har så "roliga" vänner som vill ses och göra någonting. Blir trött på att bara vara inne.

Flickan som vet

Tar mig igenom dag efter dag, de lämnar mig utanför.
När jag frågar om vad får jag bara en avslutande kommentar.
Men vad spelar det för roll.
Allt, egentligen.
Men jag tvingar mig själv att fortsätta som vanligt ändå.
Jag måste ju verka som de tycker att jag borde vara.

Tröttmössan Emmelie

Jag somnar bara så fort jag sätter mig i soffan. Något tips på vad jag kan göra? Borde jag ta en powernap kanske.. En kort liten tupplur för att få bort den värsta sömnen. Eller så tvingar jag mig till att vara vaken.

Försent, jag somnade, men som tur var det inte så länge, i 40 min sov jag innan jag tvingade mig själv upp.



Måndagkväll/Tisdag

Hade det trevligt igår med sötboll, tråkigt bara att det blir så krongligt ibland. Önskar att det vore som det var som förut, men det kommer nog. Det kommer ta lite tid, men det behöver jag. Ibland önskar jag att man hade en knapp som man kunde klicka på och så blev det som det var innan. Men jag klagar inte nu heller, jag har en underbar liten filur vid min sida som gör mig varm. Kan inte bli så mycket bättre när man tycker om någon så pass mycket.


Innan ams träffade jag på lilla Nora, åh vad trevligt. Vi ska bestämma dag och ta en fika och prata ikapp det som vi missat. Hon är så söt å snäll, saknar alla de goda tiderna.

Kom hem för en stund sen från ams, hade ett möte och de tycker jag ska ha praktik.. Antingen ska jag välja pressbryån eller biltema.. Biltema fanns det chans till jobb efter så det skulle vara smidigare, men åh ja vill inte ha praktik. Jag vill ha ett jobb så man kommer vidare. Blää!

Har precis käkat subway och de var riktigt gott. Jag kunde inte hålla mig när den goda doften kom flygandes förbi och gjorde ett implusköp, men oj vad gott det var. Synd bara att det går slut så fort, poff så var den nere i magen!

Nu då, vad ska jag hitta på?  Blir till att titta lite på tv, men jag får inte somna. Jag känner hur mina ögon börjar falla ihop, men jag får inte slockna. Måste vända på dygnet så att jag kan sova på nätterna, inte kul att ligga vaken när alla sover.
Har man en liten söt filur bredvid sig om natten så kan man alltid ligga och titta på honom.

När man har en sådan söt pojke som jag, då kan man knappast sova.
Kunde inte sluta titta på det söta nyllet.

Nej nu blir det tv en stund..

Det är fortfarande måndag..

Det är fortfarande måndag och jag har varit vaken i 7 timmar, under de 7 timmarna så har jag legat i soffan och ätit godis och frukt.. Jag dör av uttråkning, rädda mig någon.
Det blir inte bättre av att de jag bor med knappt vill svara när man pratar med dem. Tittar man på dem så tjurar de om att jag inte får se på dem, försöker jag prata med dem så orkar de inte ens bry sig om att svara, svarar de så ger de inte ens ett leende. Konstigt att jag blir på så bra humör "not". Känner mig så viktig här hemma, jag vill bort härifrån. Orkar faktist inte längre.
Nu ska vi inte vara negativa men det är svårt att vara glad i den här omgivningen när de bara är glada mot varandra och behandlar mig som om att jag vore från en annan planet.


This is so fun! Save me someone, please.


Vänskap

Jag vill hitta armand, ringar eller halsband som symboliserar vänskap. Jag har hittat en vänskapsring, men den var inte speciellt snygg. Vet någon någon sida vart det finns?

Jag blir så arg, ledsen och besviken.

Jag blir så trött på det här. Jag blir verkligen det. Verkar inte som om att du bryr dig, du gör ingenting åt saken förns det är försent. När ska du se saker med 2 ögon och en hjärna? Det hjälper inte heller att du håller mig utanför. Jag vill bara försvinna så jag slipper det här nå mer. Vill försvinna bort från planeten, tycks aldrig få ordning på det iaf. Bara dåligt hela tiden. Jag försöker vara positiv men det går inte, speciellt inte när jag inte får veta någonting. Hur kul är det att leva med stressen upp flåsandes i nacken. Jag kan inte slappna av, jag går och tänker på det hela tiden. Får så ont i magen, det brister inom mig för hur det kommer bli. Åh jag blir så splittrad, känner alla känslor. Vill bara skrika, gråta och slå.

Kul att man får det som en bomb sen!


Godmorgon måndag..

Jag har precis gått upp... Har sovit riktigt dåligt inatt, jag somnade runt 1 och vaknade till kl 2  och sen har jag legat vaken fram till klockan 6 så jag gick på toa, sen så somnade jag och vaknade nu.. Jag har huvudvärk och ont i halsen. Borde nog gå och köpa halstabletter, hoppas vi har alvedon hemma.
Min kropp har kliat exakt hela natten. Jag gick upp runt 4 och smörjde in mig, det gick över för ett tag sen började det igen. Fattar inte varför det ska klia så förbannat mycket, blir ju tokig.

Undrar vart denna dag flyger iväg? Idag vill jag ha sällskap, får se vem som kan träffa mig och hålla mig sällskap för en stund iaf.


Saknar sommaren. Här gick jag, mamma och syster när vi skulle plocka blåbär. Det var en fin dag med trevligt sällskap och natur. Hittade även massa fina blommor på vägen hem.


Osammanhängande inlägg

Jag ska nog ta mig en piråg (stavas det så?) för att mätta magen lite, kanske även en varma koppen.

Jag är så uttråkad, vill ha sällskap. Jag vill göra någonting, fast endå inte. Blää varför ska det vara söndagkväll för.. Kanske blir till att lägga sig och läsa i boken som jag sa för ett tag sen efter maten.
Jag har även sökt lite jobb idag, ska i veckan in till stan med Mika och lämna CV.

I just wanna hold you close and never let go




Söndag

Sov 12 underbara timmar och vaknade helt utvilad. Behövdes eftersom jag inte har sovit så bra under helgens gång. Pratade med Mika och bestämde att vi skulle ses, tur att det är söndag då jag inte brukar sminka mig. Skyndade mig in i duschen och sprang sedan till bussen. Vi åkte även förbi Ica maxi och handlade lite galgar och småsaker.. Jag får inte plats med en endaste galge till i mina två garderober nu. Dags att sluta handla kläder, eller så bör jag rensa bort de klädesplagg som bara hänger.

Funderar starkt på att klippa mig, men då kommer det bli lika kort som i sommras igen, eller så väntar jag några månader till och klipper topparna då håret fått lite längd. Det når inte ens axlarna nu, så ja jag borde vänta lite..
Så ja nu består resten av kvällen med att softa, kanske läsa lite i den nya boken som jag börjat med.


Det där med matlagning

Är inte min grej. Jag kan inte ens laga min pasta ordentligt, den blir alltid överkokt eller så är de inte klara. Det här är inte bra när mamma inte är hemma när jag ska äta. Det slutar alltid med att jag livnär mig på mackor, frukt eller i värsta fall godis. Jag måste införskaffa mig en kokbok som min syster visade mig. Då kanske jag kan göra lite godare mat och på köpet så får jag lära mig tider och allt. Smidigt.
Jag hade gärna velat ha den där pizzan idag men vädret är inte det finaste och att gå ut för en pizza känns inte så lockande.
Tur att man klarar av att äta lite överkokt pasta ibland.. Annars hade jag dött utav hunger idag.

Nej nu blir det äta klart och vila magen lite :)

Ja det var den kvällen det..



Kvällen var lyckad och sällskapet var lyckat. Bara lite tjafs i början men det jämnade ut sig rätt fort och alla njöt av att ha kul och att vi var tillsammans. Man stötte på folk som man inte ville träffa och folk som bara var allmänt jobbiga. Jag är riktigt nöjd med kvällen. Mika är en ängel! 
Väl hemma så pratade vi och jag vill verkligen vara med dig. Det kändes så rätt och lätt på något sätt. Jag känner bara att jag vill glömma det. Jag hoppas att det "obekväma" försvinner snart och att vi kan få fina stunder. Tycker om dig så mycket knasboll. Jag vill inte älta saker, livet är för kort och jag vill njuta av ditt sällskap och få något fint.

Nu måste jag duscha och äta något mer sen sova en stund. Har fortfarande inte gått och lagt mig sen jag kom hem. Lär nog sova hela dagen om inte någon kommer och väcker mig. Mamma ska på hockey så blir ensam och då kommer jag inte vakna för att det är så tyst, det vill jag inte. Så väck mig sen någon?

bra bra bra

Idag ska det bli en bra kväll med superbra sällskap. Åh det här behövs, underbart med mina flickor. Nu ska jag rusa runt lite hemma och fixa det sista innan jag rusar till bussen. Den går om 30 min så det hinner jag nog..

Ciaoo

Fredag kväll..

Nu är jag färdig duschad och färdig sminkad. Ska bara få i mig något mer att äta och sen blir det byta kläder och sen är jag färdig för kvällen. Undra vad jag kan äta som håller sig en bra bit på kvällen, så svårt när man inte tål mjölk. Käkade en bit lasagne, vågade inte äta mer eftersom vi ska dra ut, inte så trevligt att ha ont i magen då. Hm kanske borde göra lite havregrynsgröt, det brukar hålla sig länge.
Nej nu blir det fylla magen som skriker.


Ha en trevlig kväll.

Oj vad tiden flög iväg

Nu strax ska jag käka och springa iväg, såg att klockan har blivit jätte mycket ska gå om en halvtimma! Jag trodde jag hade en timma på mig, så nu blir det stressa i sig käk och kila.

Hörs senare sötnosar.

Fredag

Godmorgon fredag, blev väckt av alarm-klockan och är på rätt bra humör idag. Ska strax hoppa in i duschen när tvättmaskinen är klar sen blir det att göra sig iordning. Ska på möte som jag helst vill slippa, det ger ingen direkt effekt.

Kan inte snön och kylan försvinna så att jag kan använda mina klackar och min lite tunnare jacka. Börjar bli rätt tråkigt att gå med tjocka jackan. Man ser bara en stor svart klump som kommer gåendes.

Nu blir det att sätta lite fart så man kommer igång. Annars lär jag väl fastna här och glömma bort tiden.

Ciao..

Jag vill..

Skrika, gråta och slå.


Värd att lyssnas på

Det gick inte att ladda upp Leona Lewis med Run. Åh vad den får tårarna att spruta.

Jag vill ha en moster&miranda dag

Jag ska ta med Miranda ut någondag när det blir bättre väder. Nu blir man bara blöt och kall. Vad kan man göra då? Jag vet inte vad man ska hitta på med en snart 3åring, någon som har tips? :)

Det känns lite lättare när de är små, då kan man vifta med leksaker framför dem och de börjar le så fruktansvärt sött. När de blir större så är de inte lika lättflörtade, då vill de göra saker och så pratar de. Åh så skoj. Jag vill verkligen hitta på något med henne, sötungen.


19 dagar

Nu är det 19 dagar tills min älskade bästa vän fyller år. Längtar tills vi får fira dig och ha en superbra dag.

Mika & Em, tror det är 06 inte säker, men oj vad tiden flyger med dig. Du ska få bli min personliga uppfinnare, du ska fixa mig en tidsmaskin så att vi kan få flyga runt lite och rensa upp bland vissa händelser. Om man endå bara hade vetat bättre. Men tiden med dig är endå bäst.. Älskar min bästa vän <3

Den här dagen har varit extremt lång.

Och den fortsätter att vara så himla långtråkig. När ska dagen ta slut? Vill bara byta om till något bekvämt och lägga mig under täcket. Men såklart så går inte det, jag är tvungen att vara vaken och ta hand om lillasyster om hon behöver mig. Suck, skönt skulle det vara att bara kunna ta hand om sig själv och inte behöva bry sig om att man gör något fel osv..
Men nu sitter jag här, proppmätt. Käkade lite pizza med lillasyster, det var länge sen. Gott var det. Nu känns det som om att jag behöver träna för flera veckor. Men end of story.. nu tillbaka till verkligheten..

ciao

Torsdag, veckorna rinner iväg.

Som vanligt så blir man väckt när man sover som skönast. Ska ta mig *** sätta på ljudlös när jag sover. Men men nu är jag uppe och har absolut ingenting att göra. Moster ska sno mitt busskort några timmar så jag får sitta inne, kul. Sen på kvällen så ska mamma bort så jag måste vara inne för att passa lillasyster. Passa och passa, bara vara hemma så att hon inte råka illa ut eller smiter ut. Ja vilken härlig dag, vara inomhus och ruttna bort. Visserligen är det tråkigt väder men det hade varit kul att få göra något iaf. På kvällen är det bestämmt att vi ska snacka men får se om det blir av och att det inte ska skjutas upp igen. Känner mig sådär halvpepp, det gör mest ont.
Jag ska ta mig en kiwii, stavas det så? Skit samma en sån ska jag äta iaf. Gott!




Så säg mig, finns det några tips till mig som bara ska vara inne hela dagen ?

När jag endå är pågång..

Kan jag lika gärna lägga upp några av mina favoriter. Favoriterna som spelas när jag känner mig nere, då får jag alltid massa energi och trycker bort alla dåliga känslor.

Elisa - Dancing  |  Chris Brown - Superhuman
Ray J - Anytime  |  Jordin sparks - No air
Natasha  - Angel   |  ? - Beautiful




Nu blir det att gå ifrån datorn innan man fåt platt rumpa haha.!


You can´t force your love on someone and then just walk away..

Onsdagkväll, är rätt irriterad och kommer nog vara det resten av kvällen.
Funderar på att bada om ett tag, ligga och läsa i min bok med härligt badsalt i vattnet. Skulle vara jätteskönt men får se om jag ens har humöret uppe för det.
Träffade Mika förut och vi var som två zombies. Båda var lika förstörda, det slutade med att vi satt vid donken en stund och sen åkte vi hem.
Jag har haft det riktigt jobbigt med magen idag, kramper och mer kramper. Måste sluta upp att få i mig mat med mjölk, såklart hade mamma gjort pannkakor när jag kom hem, vilket jag inte kan äta så det blev till att laga egen mat. Blev till att göra pasta och lägga över lite ost. Mjölk i det jag vet men jag tog bara lite. Sen massa ketchup och tomat till. Mums! Är fortfarande proppmätt och åt för snart 3 timmar sen.

Jag känner mig sådär halvpepp på att stanna uppe länge idag, blir nog till att lägga mig tidigt så att jag kan vakna upp med bättre humör imorgon. Men vem vet hur jag mår efter ett tag, borde nog göra en uppgift, eller iaf fylla i svaren på förra. Då får jag lite extra push till att vara glad och positiv. Sen så gör musik mig alltid på bättre humör, då man känner att det finns lycka i det mesta. Musik är en bra uppfinning, eller vad man ska kalla det. Bra att det finns! Riktigt bra skit.


Takida - Curly Sue | BRA SKIT..!

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright. -Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone
I'm head over heels, goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I'm in deep debt, without-you* I wouldn't survive
I'm not ever alone
Your smile is heavenly,
I-don´t deserve all the love, that you're giving to me

Your touch makes it hard to breathe,
the shiver's around me now, you're so fine
I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my-face, and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without-you I wouldn't survive
The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you till the day I die
I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face, and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

Onsdag

Jag tänkte sova så länge idag, bara njuta va att inte behöva gå upp tidigt. Men nej, såklart ska man behöva gå på toa och efter det så kan jag aldrig somna om. Suck.. Men men inga sura miner, vaknade endå runt halv 10. Ögonen börjar falla ihop lite nu, undrar om jag hinner somna innan jag träffar Mika. Väntar på henne som vanligt och undrar när hon ska svara. Den lilla tösen är hopplös ibland.
Idag har jag även fått i mig mjölk så min mage är sjukt svullen. Inte så nice och så är det en sådan dag när inga kläder känns bra, har bytt kläder rätt många gånger redan. Det som jag har på mig nu får duga, orkar inte leta runt mer som en galning när allt endå känns likadant. Blir bara onödigt varm.
Undra vad jag och Mika gör idag, blir säkert som vanligt.. Vill göra roliga saker nångång, tack vare ekonomin så går det inte att göra vissa saker.. Boring.


You can´t force your love on someone and then just walk away.

Moster & Lilla Miranda


Lite roligt

Visste du att...

Om du skriker I 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat
tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet I 6 år och 9 månader kommer du att producera
tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt I
kroppen att det kan spruta 914,40 cm?
(Oh My God!)

En gris orgasm varar I 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva I 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt!)

(Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier I
timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är
fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita
loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det
motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va en gris I mitt nästa liv - kvalitet framför
kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskel I kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)

Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)

En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna!
Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens
skull?
(Men grisen då?)


Tisdag kväll

Imorgon behöver jag inte gå upp tidigt så det känns skönt. Förhoppningsvis så ringer tanten och ger mig besked. Trött på att vänta, det gör mig lite smått irri, men inga sura miner här inte vi ska vara glada och se positiv på det hela.

Efter min sköna sovmorgon så ska jag träffa Mika. Min underbara tös, ååh vad jag ska krama dig. Behöver en bamsekram ifrån dig och jag ska krama dig så hårt. Jag är glad att det inte hände något allvarligare idag. Jag hade inte klarat av att förlora dig. Du har änglarna vid din sida raring.

Jag är så grymt sugen på en tatuering, det är helt sjukt. Har varit det länge nu men inte kunnat beskriva hur min första skulle se ut. Som på bilden nedanför  i andra inlägget vill jag ha den, precis så. Men inte kunnat få ner de på papper. Åh vad den är fin.

Nej, jag kan inte sitta och spendera min tid vid datan hela kvällen. Nu ska jag göra mig en kopp te, innan läggdags blir det läsning.

Ciao

Så fruktansvärt onödigt inlägg

Jag vill göra en tatuering, eller inte en utan flera. Men jag vill börja med en liten, i nacken eller på höften.. blää ja vill nuuu! Jag såg den här och den föll mig precis i smaken, åååh! Tänk vad fint..


Im done

 

I wasn't looking for this
What is this
I don't know
You know I was doing just fine
By myself
On my own
Tell me how to stop this feeling
I don't want to fall in love
Just want to have a little fun
Then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find
That what's begun, this love and now I'm done so done, I'm done
Yeah
I can't imagine right now
Standing here, without you
To think that I tried to ignore
What I felt, what I knew
I could never, stop this feeling
I don't want to fall in love
Just want to have a little fun
But then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find that what's begun this love and now I'm done so done, I'm done
Yeah
Thank you for not letting go
When I said
Let me go
Thank you for timing, thank you for finding
Thank you for not believing me baby when I said
I don't want to fall in love
Just want to have a little fun
But then you came and swept me up and now I'm done so done
Falling madly deeply I
Surprise myself enough to find that what's begun this love, and now I'm done so done, I'm done
Yeah
I wasn't looking for this, and now I'm done, I'm done.

Tisdag

Började dagen med att stänga av alarmet ett fåtal gånger, kände hur jag bara ville ligga kvar i sängen och njuta. Men efter ett tag gick jag upp, klädde på mig massor av kläder och lämnade syster i skolan.
Kom hem och duschade och gjorde mig iordning snabbt innan det var dags att följa med syster och handla. Det gick rätt fort och gud vad Nico kladdade ner vagnen med banan. Haha sötnosen!
Kom hem, käkade och sprang runt och letade efter mina lappar, sen åkte jag iväg igen.
Ingen kom då jag skulle ha möte så gick dit i onödan, lite smått irriterad men det gick över rätt fort då jag skulle träffa Sabina. Så otroligt kul att få träffa henne igen och bara prata. Kändes skönt att få prata ut och att hon förstår vad jag menar då hon sitter i samma sits som mig. Tråkigt är det men det går över.
Jag fick en jättesöt sjal av henne som är ifrån Afrika. Tack sötnosen!
Vilket ruggit väder det är ute, bara blaha och blött. Rätt kul var det på hemvägen, tänkte äh jag kan gå snabba vägen hem det är nog inte så farligt. Men rätt var det är så glider jag ner för hela backen, börjar gapskratta för det måste ha sett hur kul ut som helst. Eftersom jag inte var beredd så vinglade jag och måste haft en himla rolig min i ansiktet. Bara av ren tur att jag inte föll på rumpan. Då hade jag sett ut som en blötfisk.
Inte nog med det så ler jag fortfarande då jag kommer till porten och där står dessa städare. De ser att jag ler och börjar le tillbaka och busvissla och säga att man är så vacker. Suck.. Hur vacker var ja igentligen, utsmetat smink av all snö som faller ner, kaoshår och dyngsur. Men alla ser något vacker i allt hahahaha. Not !
Nu ska jag trycka i mig lite sötsaker och vara inne resten av dagen, vill inte ge mig ut igen.

Måndag kväll..

Nu strax ska jag lägga mig för kvällen, ska upp tidigt imorgon. Ska följa med syster å handla, sen iväg till mötet, sen iväg ytterligare en gång och lämna lappar, sen träffa sabina. Kommer kännas stressigt, mycket tider att passa.

Natti natti..


Jag saknar dig vännen

Det ska bli så skönt att träffa dig igen, har verkligen saknat att umgås med dig. Du är en pärla och det vet du. Saknar då vi stod varandra så nära, nu känns vi nästan som främlingar. Två främlingar som har ett fint förflutet. Åh jag längtar tills vi ses. Tack för ditt fina stöd då jag bröt ihop, du plockade upp mig och sa så fina saker som jag vet är sanna, du fick mig bara att tro på dem extra mycket. Efter det samtalet så fick jag krafter och jag klarade av att tro på mig själv. Du ger mig en sorts styrka som andra inte kan. Du är fin. <3



Jag är bra och mår bra, bara lite beskyddande om mig själv.

Jag har nyss gjort massor utav övningar och fått perspektiv på saker och ting. Jag ser mer positivt på saker, jag orkar inte se de mörka sidorna av allt.
Jag har lyssnat på min inre röst, att jag är fin både på utsidan och insidan.
Jag har fin kropp, jag är vacker och det finns många som skulle vilja se ut som mig. Jag har ett jätte fint ansikte, ett som även kan visa känslor. Det tycker jag är fint.
Jag har en jätte fin personlighet, jag är ödmjuk, omtänksam, snäll. Bryr mig om folk, tror oftast det bästa om folk ( även om det inte alltid är så) Jag älskar att göra folk glada, jag håller vad jag lovar, är ärlig och håller tyst då personen bett mig om det. Jag älskar att älska människor.
Jag är så bra på många sätt. Jag vet att jag inte behöver någon för att må bra. För jag mår bra, bara lite småkänslig och skyddande av vissa delar. Jag gillar inte när folk kommer för tätt intill. Folk som jag släpper in är folk jag inte vill släppa taget om. Jag är beskyddande om mig själv. Jag vill vara rädd om mig själv, speciellt efter det.
Den som släpper taget om mig får skylla sig själv, för de släpper taget om en riktigt pärla. En pärla som har haft det lite svårt och bara vill vara älskad. En pärla som vill ha lite hjälp på traven.
Jag är en pärla som gett mitt hjärta till en pojke som tog emot det och gick sin väg.
Jag är en pärla som älskar sina vänner men som inte alltid får tillbaka lika mycket kärlek.
Jag är en pärla som älskar sin familj men som inte alltid blir lika behandlad.
Jag är en pärla och jag är bra.

Jag vill ha dig, inte för att jag måste.

Seriöst, rakt ifrån mitt hjärta. Jag klarar inte av att folk lämnar mig i sticket när jag mest behöver dem. Jag klarar mig själv det gör jag men jag blir så jävla förbannad för skapar man bandet två så ska man inte klippa av det för att det känns svårt. Jag går igenom mina problem det gör jag, jag kämpar på och har redan övervunnit mer än hälften och det gör mig så jävla ledsen att tårarna bara rinner ner. För jag har kommit så stor bit på vägen och att sen bli lämnad när jag snart kommit i mål, för att jag känns för svår att hantera. Det gör mig så ledsen, det gör det. För ingen är perfekt och man ska inte bara ge upp för att man känner att man inte klarar det. Man ska inte göra så.


Jag ska ta mig fan inte släppa in någon mer. Jag berättade för dig, delade med mig av mitt inre och att folk lämnar mig när de får se min insida. Du sa att de inte skulle ske, men se så gör de det endå. Trött på dessa ord som inte har någon mening bakom det hela. Bevisa istället.

Takida - Curly Sue


Tjenixen

Kom nyss hem från storasyster, har varit där en stund idag och haft trevligt sällskap. Det är ju bara massa plus att hennes ungar är sjukt goa. Tittade på massa gamla bilder på när Mirris var liten bebis, åh så söt och liten hon var. Spännande kommer det bli att se hur lilla Nico ser ut om några år. De växer ju så fort!
Nu strax ska jag få i mig något att äta och slå en pling i mobilen, hoppas det inte är för sent bara.

Måndag

Jag får se vart denna dag far iväg. Jag har en uppgift att göra idag iaf så får se hur jag lyckas med den. Ska nog gå bra, de andra uppgifterna har gått som smort. Uppgiften är att göra något som jag är rädd för.
Ska ringa nu angående ett jobb, så vi ser om det här är en tur dag eller en mindre bra dag. Jag tycker det ska vara en bra dag så det ska den bli!
Jag har även tränat idag, ska köra lite pilates senare idag. Sen kanske jag mediterar lite för att få kroppen och tankarna i andra banor än de jag har nu. Ge mig själv lite positiv feedback sitter aldrig fel. Ska väl hoppa in i duschen och fixa till mig lite, ser ut som om att jag blivit träffad av en tornado

Ciao


2006 Emmelie & Mikaela

Vi var ju så sjukt små där, gamla goda tider där allt flöt på och dagarna rann förbi för vi hade så sjukt kul. Jag kommer fortfarande ihåg hur mycket vi busade, min mor var ju klockren på nätterna då vi smög in. Massor med skrik å gnäll och vi skrattade när vi låste igen dörren och började käka godis och läsk som om inget hade hänt, nudlar for life 06. Våra skratt och tårar den sommaren är helt obetalbara. Så mycket som vi har ändrats sen dess, både på utseendet och i våra personligheter. Vad jag minns så är vi inte ett dugg lika mot var vi var då. Jag har krupit in i mitt skal från händelsen 07 och du har blivit dig lik igen nu mot när du var med din prins. Jag ska aldrig mer säga, vad har du att förlora, jag lovar!

Jag älskar dig bästa vän, du är mitt ljus bland mörkret. ♥♥♥


Kära dagbok, stoppa tårarna?

Stötte på Fia på vägen hem från Mika. Den söta tösen måste jag umgås med mer, hon är så fin och underbar. Skoja inte vilket helvete jag haft, har inte kunnat prata något för tårarna rinner ner fortare för kinderna än orden. Förstår inte vart dessa tårar kommer ifrån, det går lixom inte att jag ska gråta hela tiden. Det orkar jag inte, men som sagt så ska man låta allt komma när de äntligen kommer.
Direkt när jag kom hem så sprang jag in i badrummet, tappade upp vatten och la mig och läste i min bok, likaså där så började tårarna rinna. Det går inte att hejda mig, det bara rinner. Det är väldigt tydligt med mina tårar att jag känner starkt för denna person. Men jag ska låta det vara där nu, det jag känner för den här personen ska jag lägga i en låda. Jag ska trycka in den lådan i garderoben och låsa om dörren. Sen om jag får tid så ska jag öppna lådan och gråta och känna känslorna. Det kan jag inte ta itu med nu, nu ska det handla om mig. Endast mig.!

Mikaela, Sofia, Sabina & Gii, fina vänner! <3


Rascal Flatts - What hurts the most


Hatar dessa rubriker..!

Sitter just nu hemma hos Mika, fixat utseendet på min blogg och jag blev riktigt nöjd. Det ska bli en fin och bra blogg. En blogg som beskriver mitt nya liv, eller en inblick där jag strävar efter förändring. Jag blir så trött på detta nedrans skiftande humöret som jag har. Det går upp och ner. Men det ska som sagt bli förändring där, visserligen kan det vara skönt att känna att man har andra känslor och inte bara positiva. Det är fint att kunna visa känslor, glada som ledsna.

Idag har jag inte haft den bästa dagen, men jag klarar mig. Det känns riktigt surt och tråkigt men det är för det bästa för båda, även om jag inte vill tro det. Det gör ont i hjärtat, men du har en fin plats där som ingen annan någonsin fått ha. Det är inte många jag släpper in. Sen de som jag släpper in är personer jag verkligen beundrar och respekterar och de vill ja inte putta bort ifrån hjärtat heller. Jag känner mig så sjukt förvirrad. Allt hände så fort och snabbt att hjärtat inte hann med. Det här var min bristpunkt, det här var det sista som min kropp inte skulle kunna klara av att hålla inne. Jag kommer nog gråta ett antal gånger, inte endast för det som hände utan för allt, släppa ut allt groll och bara vara.

Men det ska bli så bra ska vi se. Jag ska fixa det här, jag är ju som sagt bäst..!


Frågetecken gillar vi inte


Damdamdaaaam


Kärlek

Jag har så mycket kärlek att ge. Jag vet inte riktigt hur man gör, om jag gör på rätt sätt, gör jag på fel sätt. Det enda jag vet är att jag har så mycket kärlek att ge så jag nästan spricker. Jag vill verkligen visa den. Få uppleva den och veta hur det är att känna sig så omtyckt. Jag vill se personen med mina ögon och se att min kärlek är bra.
Det är som om att jag har en spärr som gör att jag inte ska visa hur jag känner. Blockerar jag för mig själv? Vill jag inte öppna mig för att jag är rädd för att bli bränd som de senaste gångerna då jag visat att jag brytt mig om någon? Hur som helst så ska jag ta sönder den väggen, jag ska riva ner den så hårt att min kärlek rinner ut och träffar dig. Den ska träffa dig med en pil rakt in i hjärtat så du känner att jag bryr mig. För det gör jag.




Bra humör

Efter jag ätit och duschat och gjort ansiktsmask så blir jag nästan alltid på superbra humör. Jag känner nu att jag tar allt för på stor allvar, måste vänja mig vid att allt inte är illamenat. Det börjar ringa klockor i min hjärna att man menar väl.
Undrar vad som sker idag, slutar väl med att jag sitter i soffan.
Jag har även en ny upgift idag, att avsätta tid för mig själv. Det har jag gjort lite grann idag iaf. Åt en lugn ensam frukost, gjorde ansiktsmask och läste en bok med en kopp te.

Jag är så glad att jag har min sötboll.
Jag blir varm och glad av dig.
Bara tanken på dig gör mig mer kär.


Söndag

Jag tänkte skriva något negativt och hur jag känner mig för stunden. Men sen så tänkte jag till och jag ska le från insidan och utsidan. Jag ska verkligen inte vara ledsen eller känna mig otillräcklig även om jag känner mig så. Jag ska känna att jag duger och att jag försöker bättra på mitt sätt att vara och prata. För det gör jag, jag pressar mig själv hela tiden även om det kanske inte märks. Nej nu är det slut på mitt tjat, nu ska jag äta lite och bättre på humöret.



Rubrik problem

Declan Galbraith - An Angel | Superfin låt


Dina viskningar är milda ekon
som svänger passionerade vindar av harmoni
och i livets symfoni är varje ord förpackat i extas

Vi reser separerade vägar av livet
samlar ihop blommor vid vägkanterna
och delar musiken av deras doft

Vi existerar mellan två vindar
Jag, här under en matt måne
Du, den andra ändan av någonstans

Ibland när vindarna blåser bland träden
stannar jag för att lyssna och i deras bortgång
hör jag mjukheten av din röst
som fyller spektrumet av min själ

Du är klockspelet av varmt regn,
månen som skiner bland träden
och innanför lystret av kvällen
fyller din aura scenen

Jag hör vindarnas viskar
ser stjärnorna skina i himlen,
men jag håller soluppgången i min ficka

Dansa med mig innanför vinden,
och låt mig sen bara älska dig.




Dag 1, Uppgift att le. | Usher..

Dagen har i stort sätt gått hur bra som helst med att le. Tänkt positiva tankar och varit allmänt glad. Fast klockan är isf bara barnet, men resten av dagen ska nog gå lika bra som den börjat. Bara att fortsätta le och tänka positiva tankar kring den personen man är med.


Moving mountains - Usher

You never believe when I say, and I never believe it when you say, I love you
And I shouldn't complain about it, I should take it like a man and walk up out it.
Cause we will never be the same... oh
I've been standing in gas, and you have been the flame


Rensa i själen

Jag har fått låna en bok av Mika, den heter "Rensa i själen". En 30 dagarsbok som man tar ett kapitel per dag. Jag känner att den kan behövas. Senaste boken jag läste som hon gav mig ("Bli lycklig för helsike") har hjälpt lite smått faktist. Jag har flera bra tankar än dåliga, förr var det bara dåliga hela dagarna. Jag känner att jag gör framsteg vissa dagar, sen får jag smällar och tar några steg tillbaka. Men jag känner att jag klarar det här. Jag kommer ta flera steg framåt och inte alls några bakåt, ja det ska jag göra. Det ska bli så himla bra och jag ska bli så lycklig. Mitt liv kommer förändras vare sig jag vill eller inte. Det ska göra det, jag ska inte sitta kvar i den här skiten längre. Jag vet att mina ord kommer ut så lätt i text, jag kämpar på att prata om mina tankar. Det kommer det med, en dag i taget är alltid bäst. Babysteg ska man ta annars kommer det bli lättare att hamna i skiten om man förlorar. Det ska bli så bra, hoppa mina kommande dagar bli lika bra som det känns just nu. Fast man ska väl inte hoppas, man ska väl göra sina dagar till det man vill har jag hört. Det låter mycket rimligt.
Jag läser "Bli lycklig för helsike" då och då när jag känner att jag tar några steg tillbaka. Då hjälper den mig på traven och gör mig till en gladare person. Att en bok med bra ord kan hjälpa en så mycket. Den är också en steg för steg bok men jag kunde inte hålla mig och läste igenom hela på en gång, den funkade lika bra endå.

Jag ska nog gå och läsa lite nu innan jag somnar.

Brown/Blue




Jag må ha två olika sidor, ena dölja och den andra visas, men det betyder inte att jag är trasig.

Varför?

Säg mig, när ska jag någon gång få känna att jag kan andas ut för lättnad och inte andas ut för att jag är så stressad att jag måste hämta andan. Jag känner hur stressen ökar på grund utav allt strul. Var inte de senaste 2 åren tillräckligt smärtsamma, utan det måste bli ett till år som har precis samma strul och irritation. Jag önskar jag kunde hjälpa till med det här, men det går inte alls bra när jag knappt kan ta hand om mig själv. Jag blir så ledsen för altl de här. Önskar att vi bara kunde få ha det bra som för några år sedan. Då allt flöt omkring så himla bra, då någonting sånt här inte kunde hända, men nej, det ska ske nu igen.. så trött på det här.. Vet lixom inte vem jag ska prata med om det här.. Sist jag berättade det för en som stod mig nära skrattade han och började klaga på hur vi lever och att vi får skylla oss själva. När man får höra något sånt i en situation som denna så vill man bara försvinnan ner i jorden. Hur ska man veta om det är rätt person man berättar för, men jag tror att man vet.. Jag vågar verkligen inte blotta hela mig igen.. Det gör för ont att få smällar tillbaka för något man bara vill ha tröst för. Jag ville bara bli omkramad och få höra att allt skulle ordna sig. Det var det enda, men nej då ska personen i fråga börja klanka ner på en, inte konstigt att jag inte vill dela med mig av mitt inre och det som sker omkring mig.
Jag vill bara bli omfamnad nu av dig! Men jag får inte tag i dig. Om du endå bara kunde svara så jag kan få springa till dig och få känna dina armar omkring mig och höra att det kommer ordna sig.

Mina ord, mina känslor.

Jag är sådär sugen nu, jag vill skriva men vet aldrig hur jag ska börja. Jag är så proppfylld så jag vet varken ut eller in. Vet inte vart jag ska ta vägen i vissa stunder. Jag har så mycket att bearbeta men samma problem ligger där, hur ska jag börja? Hur vet man att man att man gör det på rätt sätt och inte på fel sätt så att det blir mer skada? Jag vill bara rycka ut skiten från mitt inre och lägga det i en svart sopsäck, knyta ihop den och slänga den. Men vi alla vet att det inte är så enkelt. Just det är också så himla irriterande, att man måste bearbeta alltihopa för att kunna må bra. Jag önskar att man kan göra som ja gjort, tryckt i allt i en liten låda och lagt det på hyllan längst in. Ibland så samlas det massor med damm och andra gånger så vill man bara ta fram lådan och öppna den. Men jag tycks aldrig hitta nyckeln till låset som den lilla blå lådan har. Så hur ska man igentligen göra? Ska jag leta efter den enländiga nyckeln eller ska jag låta den förvinna in bland allt damm?
Jag vill verkligen känna att jag är befriad från de mörka platserna. Att de inte kommer komma och hälsa på mer, att det är ett avslutat kapitel. I dagens läge så känner jag att mörkret plingar på min ringklocka ungefär varje stund då jag känner mig lycklig. Det är som om att det stoppar mig från att känna mig så fylld av glädje. Att jag inte ska få känna så, att jag är ämnad åt svarta ting. Kanske är det jag som stoppar mig själv från att känna så? Jag vet inte, önskar att jag kunde ha en av och på knapp, en som man kan trycka på när man vill slippa alla frågor. Ibland blir det för många frågor som jag inte vet svaret på. Jag bara vet inte hur jag ska svara. När jag får dessa frågor och blir tyst så känner jag mig så misslyckad. Tankarna flyger omkring och trycker ner, kan du inte bättre än så? Ska det vara så jävla svårt att svara på en liten fråga? Det är dig själv det handlar om, hur ska du kunna göra något åt saken om du inte kan svara på dina egna frågor?
Känner hur tankarna flyger omkring och att man blir mer snurrig för varje sekund som går. Vill lägga mig ner och blunda så att allt försvinner. Självklart blir det värre när jag lägger huvudet på kudden, frågorna dunkar på som en hammare mot en spik. Det gör så ont att jag nästan spricker sönder inombords. Ska jag behöva skrika varje gång att jag inte vet varför det blir som det blir. Jag känner mig så trött på hela grejen. Att ständigt ha frågor flåsandes i nacken. Frågorna är heller inte endast mina egna, utan de kommer från personer i min omgivning. Det vill förstå vad som sker där inne. Hur ska dem kunna göra de när jag själv knappt förstår varför jag gör som jag gör. Jag vill bara få ut orden att det gör ont. Det gör så ont där inne. Det svider och bränner som stora skärsår. Det blir dessutom inte bättre när någon stör salt i såren. Jag önskar att jag kunde förklara för er vad som försigår innanför mitt skal. Att ni kunde hoppa in och hjälpa mig att rensa undan, plocka upp de mörka delarna och slänga de i sopporna.
Det som gör mest ont är det som hände 07, det är det som gjorde mest skada. Den händelsen som förändrade min syn på saker och personer. Jag kan fortfarande inte känna mig trygg i deras sällskap. Jag har svårt att slappna av när jag är själv i deras omgivning. Jag vet fortfarande inte om jag klarar av att skriva om det, för när händelsen kommer ner i ord i en text så blir det verkligt. Jag önskar fortfarande att det bara var en hemsk mardröm. Att det inte hände, att jag snart ska vakna upp från den hemska drömmen. Men jag måste inse fakta, det hände och jag vill veta hur ska jag bli kvitt från skiten.
Det gör mig ont att se de personerna som jag bryr mig om och respekterar far illa utav mina handlingar. Att de inte alls förstår vad som händer. Men jag vet inte hur jag ska hantera situationen och stressen som det ger mig. Jag vill bara släppa in de som finns i min omgivning och dela med mig. Berätta hur det känns och att de ska förstå. Att de inte börjar ställa en massa konstiga frågor som gör mig frustrerad för att jag inte kan svaret.
Jag vill att ni ska förstå. Jag vill verkligen det, jag vill att ni ska förstå att det gör ont. Inte ont som i ett sår, utan smärta enda in i själen. Det gör så ont att ni inte förstår. Hela grejen gör så ont att jag vill slita ut hjärtat från kroppen, känna hur blodet rinner ner för mina händer och befriar min kropp och själ. Tänk att kunna se blodet sakta men säkert försvinna från kroppen, att kroppen töms. Att min kropp som ligger där på marken blir befriad. Så gärna vill jag bli fri från allt de onda. Jag vill känna att jag är tömd på smärta och sorg. Jag vill känna lycka och glädje enda in i min sorgsna själ. Jag ska kämpa så hårt för att bli tömd. Jag ska det, med eller utan någons hjälp.

Onödigt inlägg..

Ja, igår färgade jag mitt hår! Jag är inte alls nöjd, men det ser bättre ut nu än i början då jag såg ut som en apelsin. Det är lite mörkblont nu med apelsininslag haha! Men det kommer tvättas ur och sen kan jag lägga över en nyans till så det  blir superbra, ett tag till iaf innan jag slingar mig blond..  Ska man vara fin får man lida pin.. blä på det..

Förövrigt så ska jag på ett inte så trevligt möte idag och sen hem, förhoppningsvis så kan jag träffa den lilla tösen en stund. Det var ju ett tag sen nu..

Vart tog helgen vägen?

Det är redan söndag, vart tar dagarna vägen. Inte nog med att jag har haft så himla ont i magen och knappt käkat sen i torsdags, så har de fortfarande inte gått över. Jag sitter och tvingar i mig små saker som kan vara lätt att äta, emellanåt går det bra, vissa stunder inte. Soppa, riskakor och apelsin gick ner. Ska ifs inte äta apelsin men det var de som funkade så ja, nöden har inge lag.

Jag har haft världens bästa sovsällakap! Nästan så att jag glömmer att jag kan vara omtyckt. Jag blir så överväldigad av hela grejen. Det är så nytt och annorlunda så jag kan inte vara mer än glad. Så att du vet så försöker jag så grymt mycket att släppa in dig, det är svårt men jag gör det sakta men säkert.

Jag är hungrig, illamående och trött!! Ska försöka trycka ner något och sen blir det sängen för mig.


Fredagmorgon

Sitter här med min cappucino, ska igentligen inte dricka kaffe överhuvudtaget men känner att jag behöver en liten kick. Jag är inte trött ännu, men det kommer nog snart. Jag lyckades inte somna inatt utav den satans värken, låg bredvid sötboll när han sov. Smygtittade lite då och då, supercute! Vid 5 orkade jag kliva av sängen och gå till jackan och hämta lite tabletter, sov i en timme ungefär innan det var dags att gå upp.. Apboring....!
Jag lovar, mitt på dagen så kommer jag somna någonstans, vare sig det är på min säng, köksgolvet eller under något bord. Jag gillar att sova på konstiga ställen.

Idag är det en dag där smink inte rör mitt ansikte. Jag behöver en dag då huden kan andas lite grann.. SKÖNT!  Jag kanske ser ut som en liten råtta men det bjuder jag på ;)

Vi får se vart dagen bär av, ska iaf möta syrran ett slag..

Ciao

Vad är det för dag?

Väntade på Mika i sisådär 5 timmar, den lilla flickan är grym på att låta folk vänta. Jag var sjukt irriterad för jag hade kunnat göra något annat under de timmarna,  men men.. När jag väl träffade den unga damen så tänkte jag inte ens på det. Vi beställde tid och åkt hem till mig och käkad popcooooorn, även massa annat gott. Jag kommer inom snar framtid att bli stor som ett hus om jag fortsätter i samma bana... Bäst att börja tänka på vad man äter och inte bara äta massa gott.
Alltid lika kul att träffa dig vännen, men vi måste börja lyssna på varandra och inte bara prata på som två idioter. Vi lyssnar inte ens vi pratar bara, tror det är för att vi har så mycket vi vill berätta till varandra.

Jag ska alldeles strax hoppa ner i min säng och somna så skönt..


Buhuu..


Söt bild, ser lite smådeppiga ut men endå :)


Söndag/Måndag

Träffade söta mysbollen igår, som sagt så var det sjukt mysigt. 
En stund där fick jag en liten svacka och blev ledsen/irriterad, satt inne på toaletten och rensade tankarna när han sov. Hm lyckat?  Allt blev bättre när jag väl börjar prata om hur jag fungerar och tänker där uppe i min lilla knasiga hjärna.
Jag vill aldrig gå därifrån, vill bara ligga bredvid honom och gosa. Jag älskar att somna i hans famn, känner mig så trygg. Helt sjukt men så är det. Det är grymt bra.


Idag vill jag träffa vänner, ska ringa Mika och se vad hon ska göra. Nu ska jag iaf vila lite, är så seg i kroppen och den värker, antar att jag sovit sådär konstigt igen, vaknade som sagt uppochner idag.!

hihi

Att ha en vän är som att tända en lampa i ett mörkt rum.

Lite bilder från nyår..


RSS 2.0