----

You always make me cry.
Sometimes you make me laugh.
Often you make me wanna disappear.
But don't stop.
Cause I would die.

My heart..

my heart, my soul, i can´t take it.

I'm trying and hoping, for the day
when my touch is enough
to take the pain away

I don´t wanna build my world around you, but what choice do i have in this situation? I wish i could take my stuff and leave, but it fucking hurts.

Always alone, always in pain.

Stay with me - Danity Kane


Måndag

Och så försov jag mig imorse när jag skulle till doktorn, men jag hann dit iaf. Har fått en tid med en sjukgymnast så jag ska lära mig att träna rätt så att ryggen inte blir som den blir. Ska även få prata med en annan där om mitt inre haha.. lät lite konstigt men lite allmänt sådär.

Har även varit på studiemässa idag. Så på fredag ska jag prata och söka in till barnskötarutbildningen i tyresö. Hoppas det går an :) ska bli skoj. Men helst skulle man ju ha jobb så man kan skaffa eget. Men nu är det som det är, resten kommer sen.

Har käkat tacos nyss, hade massa kvar från i helgen. Så passade på att mumsa i mig lite nu innan det blir för gammalt. Hur gott som helst och nu är jag mätt och belåten.

Undra vad som händer idag...

Puss på er

Söndag kväll...

Bleka jag har fått en liten rand från solningen, woho det tar sig ^^
Åkte till HC och mötte upp Mika, hon köpte brythjärtan till oss, söta du då! <3 Jag köpte en vristlänk, äntligen har jag hittat en. Älskar den! Min senaste gick sönder och rev upp hela min fot, aj där!  Nu har jag även varit på Ica med Gii och handlat lite frukococtail, ska mumsa lite.
 



Jag saknar mycket. Du är bäst. <3



Söndag

Ska snart iväg och sola med Gii, kan bli lite skönt. Får se vad jag gör senare, imorgon blir det läkare och möte för studier. Sen på onsdag blir det ytterligare ett möte, blir så trött för hur de har dömt mig. Satt en klisterlapp och skickat mig till tippen. Blir så trött för det är inte så jobbigt som ni gör det till. Ni gör så att jag blir dåligare med att hålla på. Åh, vill flytta bort från Sthlm.....!!

Idag är det inte en bra dag, iaf inte till att börja med. Kanske blir den bättre senare.. Återstår att se.






Ånget, ånget och ångest.


Lördag, huvudvärk!

Blev lite för mycket igår kan jag säga, men kul var det. Mötte upp Mika, Madde och Nadia i terminalen sen drog vi till Olearys. Jag hade tänkt stanna hemma på grund av mitt pissiga humör men Mika fick mig att följa med. Tur det för det var en av mina bästa kvällar på länge. Underbart kul hihi. Dansade som bara den med Mika och massa gamla killkompisar haha det var så himla kul. Åååh va bra kväll det var.
När det blev dags att gå hem så började de prata som fan utanför Ollan haha, man kom inte därifrån typ. Jag kan inte inte skriva ner allt för då blir det en bok men jag har nog inte skrattat så mycket på länge.
En jobbig grej är att jag inte kan gå ut utan att flera ska börja ragga på mig. Haha visserligen är det smickrande men när det händer upprepande gånger varje gång man gå ut så blir det lite småjobbigt. Det är inte 1 utan flera så man blir knäpp haha. Vad ska man göra? .. Tokigt..

Idag har jag världens huvudvärk och vi ska få gäster. Bra, hur kul är det att sitta med huset fullt när man har spräng-huvudvärk?  Inte så kul, men jag får hoppas att det går över snart. Har tagit alvedon men den tycks inte hjälpa.. :(

Jag undrar om jag och Mika orkar gå ut idag igen, tror inte det. Blir nog att man är hemma och tar det lugnt. Skulle vara det bästa faktist.

Nej nu ska jag försöka sminka mig lite innan folket kommer.. Ciao


Lite kul :)


Fredag, veckorna flyger iväg...

Jag känner hur jag börjar bli allt mer trött nu. Jag var hyffsat pigg imorse när jag vaknade av söt, men nu börjar jag sjunka ihop. Men jag ska försöka att inte lägga mig för att sova, måste vända på dygnet innan det går överstyr.

Igår var jag och D som sagt på bio, filmen var rolig emellanåt, fast vi såg inte klart hela för jag fick så grymt ont i ryggen. Vi drog därifrån och väl hemma fick jag massage. TACK! Det hjälpte lite iaf, men jag känner att det börjar komma tillbaka nu. Vill inte.
En sak som är kors i taket, jag sov hela natten. Jag är själv chockad, det kändes så bra och skönt för den delen. En rolig grej, jag brukar aldrig kunna sova när han somnar före mig, så jag brukar ligga vaken och grubbla. Tillslut så vaknar han av att jag rör mig för mycket och att jag ligger klar vaken sen när han är vaken då somnar jag haha. Jag kan typ inte somna om inte jag somnar först :P Knäppt. Det är kul om man skulle se hur det systemet fungerar.

Nu har jag sökt lite jobb, men det finns seriöst ingenting! Man måste ha utbildning, som tur är så hoppas jag att jag får börja min i höst. Annars kommer jag gå i taket, blir knäpp av att gå hemma. Nu ska jag försöka hitta på något att göra, så ensamt :(

Ciao


Hallå i stugan!

Idag hämtade jag upp mitt armband från cocoo.se. Det var precis så jag ville ha det men tusan var stort det var, så jag fick spänna det i själva bandet och inte i fästet. Alltid min otur med armband, alltid förstora så får knäppa på något eget sätt haha. Men det funkar, i love it!


Klockan 2 ska jag möta  Mika i handen, jag ska prova en klänning som jag spanat in hihi. Hoppas den sitter lika fint på. Efter det ska jag och Bejb på bio, skoj! Jag fick till och med välja film denna gång, wohoo.  Blev "En shopaholics bekännelser" haha jag vill se den för den påminner så mycket om mig själv. Mysigt! Ser ut att bli en bra dag.

Nu ska jag kolla till min lunch om den kokat klart =) Puss&Kram

Hemma...

Tjingeling, nu är jag hemma igen. Har varit hos moster hela dagen, pratat och fikat. Mysigt var det. Sen kom hennes sambo och hans dotter med kompis. Satt och pratade i köket, blev rätt slut i huvudet så bestämde mig för att åka hem.

Hörde att en ung tjej/ kvinna hamnade framför tåget idag i Jordbro. Det är så hemskt, det fanns ingenting kvar av henne. Min moster bor precis bredvid tåget så hon såg alla som var där efter och fixade och undrade, allt som fanns kvar var en svart liten väska. Hemskt. Det är så mycket sånt som händer.

Nu ska jag bosätta mig i soffan, göra lite avtryck precis som homer. :) Pusselipuss på er.

Onsdag

Hallå i stugan! Jag har precis hängt upp tvätten oj vad mycket det var.. Så nu sitter jag här och gör ingenting, vill åka någonstans. Ska ringa å höra om jag dra förbi moster en stund :)
Nu ska jag iaf ta något att äta och fylla magen, åt inte speciellt bra igår är fortfarande hungrig. Tokigt.
Men en liten kort uppdateringblev det iaf. Hörs sen :)
 

Tisdagkväll och jag ångrar ingenting.

Jag slocknade så tungt i soffan, med mitt täcke och kudde. Vaknade till runt 4 och fick en tanke att jag borde lägga mig i sängen. Så jag bäddade först och sen ja jag mig på med en filt. Iband är man bra tokig när man är trött. Där sov jag iaf tills klockan var runt 7.
Så nu har jag ätit min lunch/middag, var för trött för att äta förut. Sitter här med en kopp av kanel te. Gott! Är fortfarande rätt pömsig men får vara vaken en stund till annars lär jag inte sova någonting under natten. Visserligen så sover jag ingenting på nätterna endå sen min nära döden upplevelse. Så sjukt läskigt att somna när man har tanken att jag inte kommer vakna upp. Men jag tycker det var skönt att jag var så pass trött på dagen att jag bara sov och inte tänkte på det. Det var länge sen jag sov så många timmar. Ligger mest halv vaken i sängen på nätterna. Så jag är på lite bättre humör nu när jag sovit. Skönt :)

Igår ringde jag David föresten, år och dar sedan vi pratade. Träffade på han i Haninge C för ett tag sen men det var inte så att vi tog igen massa då, var mest hej och hejdå. Så nu bestämmde jag mig för att ringa och prata lite. Som tur var hade han tid att prata så det vart mycket skratt för han är så tokig..Han är den enda människan som kommer undan med att prata med slang och konstig "blatte" dialekt hahahahaha nej men ni fattar.. ja kul var det. Ett gott skratt förlänger livet, eller något i den stilen.

Snackade även med Leinner som fick lugna ner mig, jag var ju arg när jag skulle möta upp X. Men jag lugnade ner mig lite och blev rätt glad. Allt slutade bra i slutet så jag ska inte klaga. Visserligen gör det ont fortfarande, men om det blir bättring på hela situationen så kommer det nog läkas med tiden. Allt jag behöver är tid. Men oj vad jag tycker om, dunder kär. Ibland undrar jag själv hur jag kan ha så stort hjärta och förlåta peroner som inte förtjänar det egentligen. Men jag blir så när jag bryr mig om personer, tror alltid det bästa och försöker förstå. Det är så jag är, en flicka med stort hjärta.

Jag är sjukt sugen på godis bara sådär från ingenstans. Tråkigt nog har jag inget hemma och affären stänger om 8 minuter. Attans! Får kolla om vi har något annat hemma, finns ju lite kladdkaka kvar kanske? Skulle sitta fint hihi.


Tisdag

God förmiddag alla trevliga människor :) Jag är dunder trött och hoppas på att jag kan slumra till en stund i soffan. Behöver fler timmar att sova. Sov nästan ingenting inatt men det var värt. Låg och pratade och löste upp knuten som fanns. Nu är den uppknuten men det finns små bitar som måste repareras. Med tiden så kommer det bli bättre och enklare. Det gör inte lika ont. Jag är glad.

Var nyss i Haninge C med Sabina och hängde med henne när hon handlade lite. Pratade lite och hade det trevligt. Jag var så trött så vi åkte hemmåt. Nu sitter jag här med min coca cola och har precis ätit kladdkaka som jag bakade igår, super gott!

Nu ska jag stopa om mig själv i soffan, fryyyyyser. Hejsålänge

-

Om du ser mig gå bredvid någon annan, så är det inte för att jag älskar honom.
Nej, det är för att du inte vågade gå bredvid mig.

Om du ser mig skratta så är det inte för att jag har kommit över dig.
Utan för att jag är så jävla trött på att gråta över dig.

Om du ser mig leva igen, så är det inte för att jag vill få dig tillbaka.
Jag vill bara ta tillbaka det som du tog bort från mig. 
 Och framför allt...

Om jag blir kär i någon annan, så är det inte för att jag vill det.
Utan för att du aldrig var där för att fånga mig när jag behövde dig som mest.

Måndag

Jag vaknade helt mörbultad idag, kroppen gjorde sjukt ont. Vad gör jag på dagarna egentligen haha! Men jag tränade och det gick bort..skönt!
Nu har jag sminkat, klätt och ätit. Ready for the day!  Hm vad ska jag göra nu på dagen egentligen.. Ska träffa mika en snabbis sen men det är om 3 timmar! Jag kommer ruttna bort om jag sitter här hela tiden. Sen ikväll får vi se hur det blir.
Jag har på mig min fina skjorta med bälte i midjan och tights sen höga strumpor som jag gjort lite mysiga så de inte är helt uppdragna utan lite skruvna.. Mysigt! Blir nog kavaj till det om jag går ut, fast om det är kallt så blir det vinterjackan. Jag vill lsuta med jackooooor! Eller iaf de tjocka och tunga. Sommaren kom hit!

Ja jag kanske kan ringa moster och se om jag kan åka dit en stund. klättrar på vägarna, kommer bli knäpp i huvudet.

Nej nu ska jag plocka upp luren och göra något nytta. Pusselipusss

Söndag, det blev rätt bra iaf :)

Vaknade upp helt utvilad idag även om halsen fortfarande är lite krasslig. Har börjat hostat som en galning, snart går jag i taket! Men jag ska inte klaga jag vart endå lagom sjuk och inte så sjuk som jag brukar bli med hela köret som snuvig, hosta, feber och utslag.. Nu fick jag bara hosta och öm hals i ett par dagar med lite feber, endå rätt skönt.

Fikade med Gii på morgonen och babblade på sen gick jag hem och käkade. Efter det så gick jag och Johan på promenad, gud så härligt det var. Bara gå runt och prata med en gammal vän. Super trevliiiiigt =) Jag blev faktist glad av det.

Mitt när jag käkade min goda pizza så började jag storböla och blötte ner halva pizzan. Vart till att slänga den, men skönt var det att få ur sig alla känslor som jag hållt inne. Nu har jag bestämt mig och tänker skippa det. Jag förtjänar en som uppskattar och respekterar mig. Så nu blir det total-rensning av känslor och bygga upp mitt egna skydd. kommer bli super bra det här ju :)

Nu snart ska jag byta om till en mjukisdress, börjar bli rätt jobbigt med jeans.

Em | känslorna väller ut för så mkt


Fredags känslor.

No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes 'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath oh could burst it if it were a bubble and I'd better dream if I have to struggle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I will cross


Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I didn't get what I deserve
No better and no worse

I just got lost.

------------------------------------------------------------------------

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will fallow
That'll make it all right
Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side

And I hope
Life is good
Where ever you are
You will be
Forever in my heart
Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Where ever you are

If I had told you the right things
Would it matter at all?
If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall
Oh I would give just anything
To see your face, to hear your voice
Just one more time




Erik Hassle - Hurtful


Torsdag idag.

Fortfarande rätt dålig i halsen, jag har knappt någon röst och om jag pratar så låter jag som en man, as hett ;) !!
Snart ska jag iväg och babbla lite, ska bli skönt att få reda på vad som händer.

Idag har jag inga planer, eller jo jag har planerat att stanna hemma så mycket som det går så jag blir frisk. Inte ut i kalla luften i onödan. Även om det är varmt från solen så är luften lurig och man blir sjuk om klär av sig för mkt på en gång som jag gjorde. Se på resultatet höhö!

De här halstabletterna från Apotektet är ju sjukt goda, lakris smak!! (hur det nu stavas) Kan ju inte sluta upp att ta en så fort det går. Mums!

Jag har sådana drömmar som jag vill ska hända varje natt. Ta bort de, för när man vaknar så är de inte sanna utan man inser att man drömt. Sad face!

Nu ska jag fixa lite innan jag kilar, ciao

Onsdag kväll... Lalala

Har precis kollar på Grease filmen med syrran, jag ÄLSKAR den filmen! Den är så charmig, speciellt John Travolta hihi! Så nu är jag glad på något sätt efter den, men den påminde mig om Mr så de va inte så skoj! Det mesta saker jag ser eller gör påminner om honom, blir bara jobbigt!!

Nog om det, jag mår lite bättre än i morse men halsen är fortfarande dålig. Jag har druckit mycket te idag och imorgon när jag har tid på um så ska jag ta min vinterjacka, vill inte bli ännu mer frussen. Smart av mig och börja med sommarskor och sommarjacka nu!! Men så blir det när solen tittar fram, man ser bara solen och tänker inte på kalla luften. Förhoppningsvis går det bra imorgon och jag får veta varför det kronglar.. !

Jag vill göra lite mera slingor känner jag och köpa silver shampot så det inte är så gult som det är. Ska nog bli super!
Jag hoppas jag är frisk tills Fredag då det blir utgång med Leinner! Skoj!

Nu ska jag göra en macka och joina mamma i soffan!

Lite bilder, syskonen!


Sjuk

Jag hade super igår med kusin, vi käkade 2 gånger under ca 2½ timma.. Men mat uppskattas alltid, gott var det. Först åt vi grillad kyckling med olika brödsorter till sen efter det lasagne. Jummyyy !

Idag mår jag inte sådär värst bra, Halsen gör satans ont och jag fryser som om att jag legat i frysen hela natten. Jag har precis haft en halstablett till halsen och har min kopp te bredvid mig. Måste köpa citron senare så jag får kurera mig, brukar alltid fungera! Usch varför nuuu!! Jag har ju nydligen varit sjuk =( blä på det.

Idag ska jag kanske träffa mika om hon följer med till um. Annars ska jag bara softa med massa koppar te.

Nu blir det at vila. Ciaoooo

Lala

Hon var såklart inte där när jag skulle prata med henne så jag fick åka hem igen! Bra där..

Snart ska kusin hämta upp mig och så ska vi åka hem till henne, vi ska laga lunch och ta igen lite, inte träffats sen hennes student förra året och på hennes systers bröllop ( haha hur stavs det egentligen? blir snurrig )  och innan det ungefär 10 år sen =O Så förhoppningsvis blir det superduper trevligt :) Få se vad för mat vi lagar med ^^

Nu är kära Felicia i Thailaaaaaaand! Ååh vad jag inte är avundsjuk! Nu får du komma hem söta kusin så vi får ses!! =)

Nej nu har jag bytt kläder hur många gånger som helst och jag vet inte vad jag vill ha på mig!! Jobbbiiiiiiiigt!

Haha jag ska nog gå och ta på mig något annat som känns mer bekvämt ^^

Ciaoo så länge



Tisdag

Vaknade någelunda tidigt idag, halv 9 och hoppade in i duschen på en gång. Så nu har jag nyss ätit frukost och ska snart lägga lite maskara på fransarna. Äckligt väder idag så man blir helt depp! Bläää!! Men snart är det vår utan massa slask, då är det super för då är sommren snart här. Wihuuuuuu!

Idag ska jag bara förbi ams och fråga när jag får snacka med studievägledaren, det är rätt nära nu!! Sen ska jag hem igen, se på vädret de vill jag inte vara ute i.

Nu blir det att sätta på ansiktet lite lätt ^^ Ciaooo


-

I can´t fake it, it hurts like hell!


En kort och tråkig uppdatering

Klockan är nu 17:00 och jag har inte gjort någonting idag, eller jo jag har fixat rummet lite men inget annat.
Så ja vad ska jag nu göra, jag är alldeles för seg för att gå ut och det börjar bli lite tråkigt att hänga vid soffan och göra avtryck. Men ja som sagt så är det en tråkig dag idag. !!


Så vill stjärnorna

Jag kan inte låta bli, jag blev förälskad i texten !



--

Från och med idag blir det en ny början utan denna press. De som jag nydligen pratat med vet vad jag menar :)

Kväll men snart natt, stjärnorna kan säga mycket när rösten är blank.

Träffade Gii en stund när hon kom hem hit till Sverige, ååh lilla pärlan. Imorgon blir det lunch med henne :) mys..

Igår ville jag ut men alla bangade. Idag när jag ville vara hemma så ringer alla och tjatar om massa fester. Sen blev jag så pass sugen nu när Leinner ringde, attans att jag låg i pyjamas annars hade jag hakat på! Aldrig festat med honom så förhoppningsvis ska han och jag ut nästa helg med förkrök hos honom :) skooooj! Vi snackade hur länge som helst i telefonen nyss, as mys! Äntligen någon man kan prata med..!

Funderar på att göra ett samtal imorgon för att få det avklarat. Det tar så mycket av mina krafter för att sitta och vänta på vad som ska ske, speciellt när jag inte vet vad som kommer hända.. Men jag tror att det kommer bli skilda vägar.. Men vad ska man göra, vissa nöjer sig inte med att man ger sitt allt.. Förstår mig inte på sådana personer. Blir bara så arg när man är så ärlig och öppnar sig helt en utav de första gångerna sen sist jag blev bränd av en person i min närhet. Varför ska jag öppna mig och visa mig helt när den andra inte ger lika mycket.

Massor med frågor men inga svar!

It hurts, but i miss you.. =/


Lördag

Vaknade upp inatt vid 4 och var klar vaken, satt och funderade på hur allt sker och hur man kan må utav saker och ting. Jag fick ont i magen av de känslor som jag har, speciellt med tanke på hur situationen är... Blää!

Idag åkte jag till syster, där har jag lekt med hennes små söta barn.. Hihi man blir så glad. Men efter en kopp te så höll jag på att slockna., så nu är jag hemma igen och är helt slut och pömsig. Får hålla mig vaken för Gii kommer ju idag. Sen är jag bjuden på 2 fester ikväll, tror jag skippar båda.

Jag blir så arg, jag vet att jag ska skita i dig för du behandlar mig som om att jag inte funnits med i din bild men det har jag och jag blir så arg. Får ont i magen och hjärtat brister mer, F** ta dig!  Det här är inte kul..

Nicolas sov så sött ! :)



Miranda Busfröööt



Syrran med datan och mobilen =)



Jag innan jag åkte..



Mirandas nappar skulle också vara med på bild hihi





Over and out

Själen lämnade kroppen och såg ner!

Inatt hände mig något som aldrig hänt förut. Jag la mig och somnade rätt fort, drömde lite känsliga drömmar, massor med onda ting hände. Sen somnade jag om igen när jag vaknat upp och skakat av mig att det bara var en dröm.

Sen försvann jag från min kropp, jag såg ner på mig själv liggades där livlös. Försökte säga åt mig själv att på något sätt komma tillbaka till kroppen. Skrek så högt att jag skulle vakna och börja röra på mig. Men jag såg mig ligga där, jag varken rörde mig eller andades. Min kropp hade lämnat själen. Jag försökte få min själ tillbaka till kroppen men det tog ett bra tag innan jag vaknade upp av att jag kvävdes. Jag försökte få fram ett hostade ljud i hjälp om att få luft. Kved som bara den, kände hur svag jag var. Tillslut kom det ur och jag fick in lite luft i taget. Började hosta när det blev för mycket. Skakade och tittade mig omkring.. Kände på min kropp för att kolla att jag kommit tillbaka till kroppen, det hade jag. Jag kände hur min hud var kall och svettig. Aldrig har jag någonsin upplevt något som är så nära döden upplevelse.

Jag vet inte på vilket sätt jag ska förklara men här är en ungefär beskrivning. Jag är fortfarande lite skakis och kommer inte våga somna ikväll. Kommer sitta vaken hur länge som helst tills jag bara slocknar. Jag vet att ni inte förstår vad som hänt men sånt här kan hända om själen är trasig eller hur man ska uttrycka sig och är redo att lämna kroppen. Jag är bara så glad att jag kom tillbaka och inte försvann..

Lite känslosam idag..

Jag känner mig så enormt ensam just nu. Det gör ont men samtidigt så orkar jag inte. Bara känner att jag förtjänar någon som verkligen vill vara med mig och anstänger sig och inte låter det dra ut på tiden. För sådant gör mig arg och irriterad så jag inte orkar bry mig. Men jag bryr mig för jag gav bort mitt hjärta och mitt förtroende och så bröts det. Det var sista gången som jag verkligen trodde att jag kunde lita på någon. Jag blir så trött på folk som beter sig som skit. Seriöst om man verkligen vet att den andra personen är en bra person varför vill man såra den med att betee sig som skit. Jag blir så less när man vet att man verkligen är en fin person och bryr sig om andra så blir man behandlad som ingenting. Som om att man inte är värd något. Ledsen blir man... Jag vill verkligen tro det bästa om andra men nu börjar jag känna att jag inte borde det.. Låt mig skrika!!!

Torsdag

Godmorgon torsdag, vaknade runt halv 10 och var hur seg som helst. Men jag tvingade mig upp iaf för att få igång dagen. Käkade frukost och tog det rätt lugnt en timma. Nu är jag färdig duschad och påklädd och har tvätt i maskinen. Nu blir det att fixa iordning mina garderober som ser hemska ut. Gaaaah! Behöver fler hyllplan så man kan vika ordentligt. Sen blir det att softa innan jag ska möta upp syster en snabbis.
Vad som händer senare idag har jag ingen aning om, förhoppningsvis så slipper jag sitta hemma själv.. :)

För varje dag som går som vi inte ses gör det ont, men jag är fortfarande så arg så det onda i hjärtat går över med ilska istället. Men oj vad jag saknar...  Blääääääääääää....

Nej nu blir det att sätta igång... Ciaoo

Onsdag kväll..

Äntligen hemma! Det är så tråååkigt att vara inne i staden när det är slask väder. Man blir bara blöt och kall, precis som jag blev idag. Dum nog tog jag min kavaj och inte vinterjackan, men ja jag får skylla mig själv.
Hittade massa fina saker som jag verkligen inte borde köpt, ååååh dumma mig!! Men jag har inte alls mått bra senaste och unnade mig det faktist. Just nu ville jag bara ta hand om mig själv eftersom det är den enda jag kan lita på.

Man ack vad tomt det är när jag ska sova.. Snyft.. Jag kan inte hjälpa det men det gör ont och jag saknar massor..

Nu blir det försöka komma in på bättre humör och ringa en vän.

Pusssssssssssss

Onsdaaaaaaaaaaag

Ja, igår låg jag i stort sätt i soffan hela dagen förutom då jag åkte till handen en snabbis och sen när jag gick ut vid 6. Alex hämtade upp mig sen så åkte vi in till stan och käkade. Jag tror inte jag har pratat och skrattat så mycket på en hel månad nästan haha. Ibland när man inte har träffat någon på flera år så kan det bli den där pinsamma tystnaden. Men inte här inte, vi bröt isen på en gång och började skratta det första vi gjorde när vi sågs, jag satt på is hela vägen haha. Hade kommit in snö så rumpan var blöt, tur så hade jag långa tröjor ^^ Jag hade så sjukt trevligt. De 3 timmarna vi umgicks gick så fort, men ja tiden går fort när man har roligt.

Idag ska jag till staden med Mika, ska åka vid 2 så behöver inte fixa mig riktigt än. Skönt att inte behöva stressa, jag hade behövt stressa om jag hade vaknat runt 1 som jag brukar men nu är jag uppe tidigt. Fast jag har varit uppe tidigt den senaste veckan faktist. Känns bra för kroppen och sinnet :)

Problemet är vad man ska ha på sig, för det här vädret är så himla jobbigt. Massa snööööö som sen blir till slask som man glider runt i och blir alldeles blöt. Usch, våren kom hit fort...

Nu ska jag dega lite..

Tisdag

Godmorgon härliga tisdag, idag har jag vaknat på rätt sida. Tränat och fixat iordning rummet.
Men nu har jag precis kommit ur duschen från en härlig peeling så nu är jag Supermjuuuuuk hihi :)
Vet inte vad jag ska göra på dagen idag, men det dyker väl upp något.. Känner att jag har blivit en soffpotatis, det måste ändras.. Tur så ska jag ut senare idag och imorgon ska jag till staden med Mika. Jag hoppas att skinjackan finns kvar som jag vill ha.. ^^

Mika skickade massa sköna låtar till mig igår som jag håller på att spela sönder haha.. Så blir det ibland och sen lyssnar jag in på de igen förns om typ ett halvår. Knäppt hur man gör med bra låtar.
Men favoriterna finns alltid på mobilen även om jag aldrig lyssnar på dem.

Juste pratade med andra kusinen igår, Elina. Vi ska förhoppningsvis ses nästa vecka.. Var ju år och dar sedan, snart ett år sen då vi sågs på hennes student. Knäppt att man aldrig ses, jag är glad att jag och Felicia ses mer nu iaf. Man vill ju ha kontakt med familjen, speciellt när man är så stor släkt som vi är..

Nu blir det snart sminka sig lite, det var några dagar sen jag gjorde det. Nu vill jag känna mig lite extra fin när man gått och sett ut som ett spöke i några dagar haha ^ ^

(Jag måste gå och beställa tid på Um - Påminnelse för mig själv)

Blandat

När ska den här dagen ta slut? Den har varit såååå otroligt lång och tråkig. Jag behöver ha något att göra på dagarna men jag kan ju inte gå ut eftersom jag måste vara hemma klockan 1 fram till 4. Ap-trååååk! Jag skulle vilja åka ut med Cv:n på dagarna men icke.. Klockan närmar sig 6 och strax är det mat. Behöver få i mig lite känner hur mitt humör börjar svänga åt det negativa hållet...

Imorgon blir nog en trevlig dag, ska käka med Alex :) Vi satt å snackade igår om när vi var små på lekis när vi lekte lejon shit vad vi skrattade :D Kul att man kommer ihåg, hur små var vi egentligen.. 5-6.. Skoj =)

Jag sitter och lyssnar på lite halv sorgliga låtar, de har fina texter men inte något sånt jag borde lyssna på med tanke på situationen men endåååå. Om det endå bara blev så.. "My heart is yours for keeps" .. snyft..

Sen den dagen då jag hörde låten med Beyonce - Halo har jag inte fått texten ur huvudet. Den kändes så riktad mot mig, så jag känner. Har gått och upprepat texten i tankarna i ungefär en hel vecka nu. Stört. Men ibland blir det så med låtar, vissa blir man kära i eller hur man ska uttrycka sig. Kanske för de prickar rätt på känslorna, tokigt de där hur ord kan betyda så mycket.

Jag vill verkligen inte vara själv..


Leona Lewis . I will be

 LOVE IT


Kort liten uppdatering

Jag har nydligen suttit och sökt massor med jobb, många som au pair.. Hoppas man får svar, skulle vara så kul!
Snart borde lillasyster vara hemma, hon är så seg när hon ska hem den lilla söta saken.

Här sitter jag i min mysdress och ska alldeles strax hänga upp tvätten. ciao

Måndag igen..

Tycker att det blir allt fler måndagar hela tiden.. Veckorna rinner iväg så fort.
Jag hoppas att jag får börja plugga upp så att jag kan söka in till barnskötar programmet någon gång..
Vad ska jag hitta på idag då? Ingen aning.. Förhoppningsvis dyker något skoj upp så jag får gå ut lite..

Gud vad tråkigt det är att vara själv hemma..!


natten eller nått sånt

Jag borde gå och lägga mig, fast egentligen så behöver jag inte eftersom jag inte har något att göra på dagarna men endå. Alla sover då kanske jag också borde göra detsamma. Strax ska jag hoppa i säng och läsa lite, brukar bli rätt trött utav det.
Jag vill skriva men jag har inte så mycket mer att säga för tillfället.

Ibland blir det lite för mycket... :D Men kul hade jag som bara den.. Inte något minne av det här haha.. tokigt det kan bli..


Tankar..

Klockan närmar sig natten och jag är så grymt pigg. Antagligen för att jag har sovit i princip hela dagen, men nöden har ingen lag som sagt. Får hoppas att jag blir sömnig snart så jag kan joina alla andra sömntutor och komma in i drömmarnas värld.

Jag förstår inte varför allt blir så fel, varför kan inte alla hålla sams. Det är för sjutton familj, hur mycket man än kan vara oense om saker och ting och kankse till och med sig stör på personer så ska man hålla ihop. Familjen är den som finns där. Jag blir så ledsen för att man hamnar ikläm. ÅH Varför ska det vara så himla jobbigt. Jag vet att jag har stört mig på många men alla stör sig ibland och blir irriterad. Men man blir oftast det för att man själv har olösta problem inom sig, det har egentligen ingenting med de andra personerna att göra. Hade man det lätt inombords så skulle man veta hur man ska lösa situationer och tjafs eller bråk ska lösas. Det handlar bara om att få frid inombords. Jag försöker verkligen att lösa mina problem som jag har men det går inte om jag ska bli insyltad och få höra massa negativt hela tiden. Jag försöker ändra på mig och bli en gladare person. Jag försöker att bli så snäll mot människor jag kan. Jag försöker verkligen få de som jag skadat att tycka bättre om mig. Det gör jag men när ska alla andra börja tänka på att de skadar andra med att bara tänka på sina känslor. Ibland ska man bara tänka på sig själv, men gör man det för ofta så blir man själv tillslut. Jag orkar inte. Jag vill bara att alla ska vara sams och kunna vistas i samma rum som vanligt folk. Blir så ledsen. Jag vet vad jag sagt och jag önskar att jag kunnat tänka annorlunda och reagerat på ett annat sätt. Men jag har olösta problem och försöker verkligen att bättra mig och få tillbaka de banden som jag en gång hade med vissa familjemedlemmar.. Önska kan jag göra.. för en dag hoppas jag att alt blir bra.

Lite sprutande ord från min hjärna så jag ska kunna sova gott.. Kom ihåg det är mina tankar och mina ord. Ingen ska behöva kommentera vad jag säger, det är min blogg och det här är min dagbok.

Knäppt inlägg... Osammanhängande..

Godmorgon, eller god förmiddag kanske. Hade så trevligt med Fia igår, satt hemma hos henne och spelade ölspelet och drack, pratade massor och hade det underbart. Drog vidare till Ollan och tog en öl, satt och pratade hur länge som helst. Sen kom Mika,Agge och Madde dit också.. Hälsade på de sen försvann de hah, träffade de utanför vid stängning och sa hejdå.. Jag hade så himla trevligt och kul, du är underbar!
Hemvägen var skoj, fotade oss med några killar som hälsade och pratade en stund haha... Imorse när vi såg fotona undrade vi vem han var som vi skulle tagga på Face haha. Ungefär hela hemvägen fick jag dra med mig Fia haha.. Hon var så sööööt! Lyssnade på musik och sjöng högt haha.. Gulllefjun :D
Träffade massor med folk där som man är bekant med.. Helt sjukt vad skoj jag hade. Nu sitter jag här och är allmänt seg i huvudet, ska hoppa in i duschen snart och bli människa.

Idag fyller stora syster år! GRATTIS :)

Ciaooo

Wiiie

Mötte upp Mika i handen när jag lämnat tillbaka skorna och köpte hem en skjorta och bälte ist :) mer användning hihi. Träffade även David där, hur skoj som helst, inte sett han sen i sommras. Så söt! ^^

Nu snart ska jag möta upp Fia. Lääänge sen vi träffades, får se om de blir krök hihi.

Nu ska jag fixa mig lie mer innan jag ska kila.. Pussss

Lördag

Åh vad skönt att sova ut, det var länge sen... Rätt nyvaken, vad ska man skriva.. Får se vart dagen flyger iväg för ikväll måste jag vara någelunda pigg :D 

Kusin berättade att hon ska till thailand i 2 veckor. Nice! Lite avis kan man ju säga hihi..
Pratade massor med Mika igår om allt mellan himmel och jord, sen kom vi in på första kärleken och hur stark den fortfarande är. Ingen kan bryta ner de känslorna som man hade då.. Helt sjukt när jag tänker närmare på det.

Nä nu blir det att göra något vettigt. Ciao

Fredag kväll..

Idag har jag träffat Mika, vi möttes upp i Haninge C och drog vidare hem till mig efter ett tag då vi träffat Madde och Agge en snabbis. Mika färgade sitt hår och jag degade, sen käkade vi mackor med gott pålägg. MUMS! Jag fick ett vykort och as söta mini tändstickor, då menar jag mini ^^

Har varit så otroligt seg i huvudet hela dagen. Varit i mina egna tankar och försökt reda ut mina känslor, jag kommer bli tokig snart om det inte reds ut. Allt är som ett spindelnät som fylls med kryp, men det finns ingen spindel som kommer för att lätta på nätet. Snart fylls det mer och mer tills det dunkar i marken med en stor smäll. Så sjukt mycket saker som surrar runt i mina tankar. Jag vill ha en dag där inte tankarna känns så förvirrande. Då jag vet vad som händer och har kontroll över det.

Jag vet att mina känslor är på riktigt, det var länge sedan jag kände något liknande. Jag har bara känt såhär en gång tidigare i mitt liv och de känslorna höll i mer än fyra år. Så jag vet att när jag känner såhär så är det inte något jag låtsas att känna. Det är på riktigt, det är de som skrämmer mig. Vad ska jag ta mig till med känslorna, det svider när man inte kan få ge de till personen. Jag får sitta här och hålla de i handen medans jag gråter inombords för det tar emot så hårt.

You know you're my saving grace.

Imorgon är en ny dag och jag hoppas den bli bra. Förhoppningsvis så blir det utgång med Mika, bara få känna att pressen lättar lite från bröstet. Lättar det inte så måste jag ta itu med det.

Over and out

Fredag

Jag är sååååååååååååååå trött!
Måste iväg och fråga om lite grejer idag iaf, men det får jag göra när syster kommit hem runt 1.. Bara att vänta.

Jag är rätt nyvaken och har inte så mycket att säga, jo det bästa idag kan jag ringa Mika :D

Mina tankar och ord..

Jag undrar ibland om det är värt att öppna sig för någon om de endå inte är villiga att stå kvar vid ens sida, fast de sa att de accepterade ens förflutna/bagage? Jag förstår mig inte på andra människor ibland. Jag gör verkligen inte det, skulle vilja hoppa in i deras hjärna och se hur allt fungerar. Se hur kugghjulen rör sig mot varandra för att få ett fungerande system.
Många saker man önskar.. Hur mycket jag än försöker få mitt beteende att passa in i den andras mönster så får jag inte samma mynt tillbaka. Jag får bara skit eller någon som tror att man kommer finnas kvar fast de inte orkar anstränga sig. Man tröttnar, det gör man. Det handlar inte endast om partners även vänner som man släpper i kan visa sig vara lika grymma. Jag förstår inte. Släpper man in någon så djupt in så förväntar man sig att personen ger lika mycket tillbaka, inte på en gång men att de inte försvinner så fort det blir svårt eller missförstånd. Man ska alltid vara ärlig i alla förhållanden till alla människor.

Jag sitter här och tänker så hjärnan snart brister. Jag vill inte leva i ovissheten. Var ärlig så den andra slipper lida. Gör personen en tjänst genom att berätta vad som är fel och vad som kan göras åt det. Hjälp personen! Ingen person är den andra lik, vissa är enklare än andra. Försök heller inte göra personen till någon annan, gillar du personen vid första ögonblicket så ska du fortsätta gilla den som den är. Försök inte ändra den till något som kan passa in i din livsstil eller något som kan passa in bland dina förhållanden till människor. Våga stå för att den andra är annorlunda. Det handlar nog inte om att man är svår eller inte, endast om hur man ska få det att fungera till sig själv. Hur man löser situationen. För tycker man om en person fast man inte vet hur det ska fungera får man hitta en lösning. Ger man upp så inser man att man inte orkar ta sig an en utmaning, utan man ger upp för man tycker att det kan bli ett problem för en själv.  Sånt gillar inte jag, jag gillar att anta utmaningar för att utveckla mig själv och hjäpa andra människor. Tycker man om en person så pass mycket så anstärnger man sig till det yttersta.

I got my angel now


Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again


<3

Det är så sjukt tomt att inte kunna prata med Mika nu när hon är i Tyskland, MISS YOU!

Torsdag fortfarande..

Sitter här med hörlurarna för öronen och lyssnar på musik. Sitter och försöker reda ut mina känslor, varför ska det kännas så komplicerat. Ett missförstånd som blivit något stort.. Gah, jag är inte arg eller så för det har jag varit och jag tänker inte leva mitt liv med att vara arg. Jag är inte sur eller något sånt länge. Jag kommer över saker rätt fort, men en sak jag har problem med är tillit. Man måste förtjäna den för att jag ska lita på någon, gör man inte det få man antigen anstränga sig mer eller så skiter jag i hela grejen. Jag är inte arg, bara förvirrad. Vill reda ut röran i mitt huvud..

Dålig bild

Men här är en glimt av hur mina nya sommar-skor ser ut. Jag är helt förälskad.


-.-.-

Jag har köpte ett par jätte fina sommarskor idag, jag är sååå nöjd! Får ta bild senare och lägga upp.
Idag har jag inte gjort så mkt, åkte till ams men hon var inte där så får vänta tills hon hör av sig.. Suck!

Är det inte ryggen så är det något annat, ifs så spökar ryggen fortfarande, orkar inte sitta eller stå länge. Men i fredags så vrickade jag foten när jag var ute å dansade, jag märker verkligen inte när jag dricker att jag har ont haha! Men men..

Ska ringa angående en grej snart eller imrogon.. får se.

Nu blir det dega lite!

Onsdag

Jag vaknade runt 7 pigg och rätt glad, fick ett sms av Bina som fick mig att se att jag klarar mig så bra själv och det har jag alltid gjort. Men jag vet inte riktigt jag vill ju få säga hur jag känner osv, hur kan en person skifta så? Många frågor som behöver svar men som sagt så får man inte alltid det..

Jag gjorde mig iordning och åkte till ams för att prata om när jag ska få tid med en studievägledare.. Men som sagt så var det stängt, attans jag trodde det öppnade tidigt men det öppnade 10 och jag orkade inte stå och vänta i en timma så åkte hem. Får se om jag får lusten att åka senare.. Just nu inte alls så mycket.
Annars ja det inte så mycket som händer,skippade träningen idag för ryggen gör ondare, vill inte ta i för mycket i början.

Jag är hungrig igen fast jag åt frukost för 2 timmar sen.. får hälla i mig lite blåbärssoppa tills det blir lunchdags.

Nu blir det softa lite i soffan med lillasyster.

-

Jag är så arg att jag kokar, för ingen människa förtjänar den tysta behandlingen.

Vart försvann alla mina känslor?

Vad har jag gjort idag? Tränade på morgonen, tvättat och sen köpte jag en klänning, men när jag kom hem så var den hur stor som helst, skulle passa en gorilla i närmare tanke. Så jag åkte nyss och lämnade tillbaka den och kom hem med en blåbärssoppa istället, haha bra byte! Älskar blåbärssoppa, sviker aldrig mig :D

Blir nog hemma ikväll igen, jag känner mig så tom. Bara allmänt trött på skiten som alltid sker om och om igen. När man trott att man funnit en skatt så visar det sig vara något helt annat. Blir ledsen och arg för nu byggs muren ännu högre upp och är inte så säker på om att den kommer vara så lätt att riva ner. Det är verkligen tråkigt när man kämpat så hårt för att inte öppna upp sig, men när man väl gör det så är det samma visa. Man får klagomål eller så knivhugger de.

Sadface!

Varför ska det vara så himla rätt men kännas så fel.

Kort uppdatering

Ännu en ny dag, vad jag ska göra idag vet jag inte. Kommer nog ruttna bort i soffan eller i liknande stil.. Men först ska jag träna lite. Gjorde det igår, vad skönt det var.
Mika är i tysklad nu så får vänta tills hon kommer hem innan vi kan ses.
Jag längtar tills helgen då jag förhoppninsvis ska träffa Felicia :)  Kommer bli skoj och hon är så positiv så det är extra kuuuuul.

Nu blir det strax frukost och träning..

Ciao

Ring my bells - Enrique Iglesias

Låten väcker fina känslor i mig.



Oj vilket brev det blev, tankar, tankar och tankar.

Jag har tänkt så att min hjärna nästan exploderat idag, undrat och filosifierat kring allt som sker. Jag undrar hur allt blir så fel ibland, hur man kan missförstå varandra fast än man är så nära varandra på ett plan.
Från min sida så växer mina känslor mer för varje dag och jag vet inte vad jag ska ta mig till för hela situationen blir så fel. Allt blir bara fel och missförstånd och gubblerier. Hur kan man bli klankad på att man önske-tänker vissa saker fast än man fått höra det och blivit glad och trott saker, sen får man höra att man i princip är en idiot.
Vad mig beträffar så är jag inte i det läget att jag är desperat, jag föll i charmen som fanns och lyssnade till de ord som sas. Föll för de handlingar som gjordes och hängde med i svängen.
Men nu får man höra att det inte ens börjat, att allt det som jag trott bara var ett tidsfördriv. Att jag var ett tidsfördriv.
Men vad vet jag beträffande den andra sidan av situationen, jag är bara så fullkomligt förvirrad och snurrig i huvudet. Jag vet vad jag vill och kan inte göra det själv utan man är ju fler om saker.
Hur ska jag veta vad som försigår där inne om man inte släpper in en. Vad jag vet så har jag öppnat upp mig så sjukt mycket och får en stängd bok tillbaka. Jag har fått höra att det inte räcker att prsonen ifråga inte är nöjd utav vill ha mer, vad ska jag göra. Hur rättvist är det, är det bara en som ska ge och den andra ta?, eller ska båda ge och båda ta? Som min hjärna funderar och går fram och tillbaka och försöker se saker ur olika perspektiv men kommer fram till samma sak, att det är inte jag som är idioten. Ingen är idioten men jag fick mig att känna som att jag var det. På ett sätt man inte vill. Hela situatioen har varit kronglig hela tiden tycker jag, antagligen för att man inte komuniserar så mycket som vi borde, men jag vill inte öppna mig mer om inte den andra gör desamma, jag vill inte ge hela mitt hjärta till en person som man inte vet var man har den.
Hela situationen är bara blaha och jag känner mig så dum, så korkad som trott att man betydde mer utan att personen ska behöva ifrågasätta det... Om man verkligen tycker om en person och vill vara med den så ska man inte ens ifrågasätta det, om man nu säger att man tycker om en person så mycket ska man inte då bli överlycklig istället och bara bli glad att den andra känner så. Jag vet inte.. Alla har olika sätt att se på saker, det här är mitt sätt. Jag hade blivit superglad om den personen verkligen hade sagt så, jag hade inte ifrågasatt personens mening utan hade bara strålat av lycka. För det är väl så man ska känna om man är kär.  Eller?

Måndag

Här är man pigg, vaknade klockan 7 fast än jag får sova.
Det första jag kom och tänka på när jag vaknade är hur dum jag känner mig, men på samma gång så är det inte jag som ska känna så. Well, det återstår och se.
Strax blir det frukost och dega framför tv:n, jag kanske slocknar till lite om jag har tur.
Idag vet jag inte vart dagen för mig, men jag kan säga att jag har grymt ont i ryggen fortfarande. Det var nog inte alls så smart att jag drog ut i fredags men jag behövde det så jag får ta smällen. Men ack vad tokigt det blev.
Igår var jag hos syster och lämnade paket till Nicolas, ååh säger jag bara. Nicolas och Miranda är ju så ruskigt söta så man smäller av. Hihi!  VAr även förbi moster innan vi åkte hem, träffade kusinerna där med på lite fika ^^

Nej nu blir det frukost för magen kurrar högt!

Ciao

I love you!

Tidsfördriv.

en liten utmaning :)

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar
med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar
som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar
två gånger eller skriva ditt eget namn som svar mer än på första!

Lycka till!


1. Vad heter du: Emmelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Elsa
4. Pojknamn: Elias
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Eldgul
7. Klädesplagg: Enarmad tröja
8. Mat: Engelsk frukost
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Eifeltornet
11. En orsak att vara sen: Efterbliven
12. Något man skriker: Eeeeeey
13. Film: Ensam hemma 
14. Något man dricker: Enbärsdryck
15. Band: Electric Banana band
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Evertsbergsvägen
18. Bil: Energibil
19. Sång: En ängel
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Exklusiv golfdag


söndag kväll

Precis kollat på dirty dancing, åh vad den filmen är bra. Jag blir så glad av den filmen. Vilken tur att jag köpte den när den endå var så billig. Bra köp, me like!
Annars, snackat med Fille, behövdes. Tack för stödet.

Just nu känner jag bara frustration och ilska, kommer ta mycket för mig att kunna förstå ditt beteende. We will see...

RSS 2.0