Lördag

Jag är så ruskigt sliten idag. Jag hade underbart kul igår när jag gick ut med Sabina. Vi drog till Ice, där var det rätt segt i början men sen vart det drag, åh vad kul vi hade. Speciellt på dansgolvet med de andra två tjejerna som vi små tjafsade med hahaha!  Träffade Gusti där med, det var skoj! Inte sett han sen hans stundetskiva.. Det var ju år och dar sedan. Kom hem runt halv 5 och somnade på direkten.

Idag har jag träffat Mika och Agge, jag köpte mig ett halsband med min månadssten. Havsgrön, ååh i love it! Har velat ha ett sådant sen jag var liten. Wiiie!

Vad som sker ikväll vet jag inte, jag ska iaf se film med mamma och syster. Filmen som jag köpte, Dirty Dancing som bara är sååå bra! Ska bli kul :) Annars blir jag nog hemma, är så sliten!

Annars, ja inte så mycket mer.


Torsdag

Gissa vem som ringde mig inatt, jo söta baby. Jag sov men han kom iaf för att sova med mig. Supermys, sen låg vi å gosade på morgonen och sov ut. Så skönt det var, eller ja jag gick upp rätt tidigt men baby sov ut, det behövde han. Gick upp vid 12 tiden och då gick han hem.
Så idag har jag spenderat dagen med lill siss. Vi har ritat och sen åkte vi för att kolla i affärer och så shoppade jag filmer och böcker. Så nu är jag nöjd med det jag köpt, jag brukar oftast få ångest när jag handlat men inte denna gång. Supernöjd. Ska nog börja med boken när den andra är utläst. Bara några sidor kvar på kvinnor som tänker för mycket. Den är väldigt bra, har gett mig klarare syn på saker och ting så att inte mitt hypertänkade ska ta över mitt liv. Så ja, jag känner mig lugnare.

Jag har haft ett strålande humör idag, superduper härligt. Nu snart ska jag hoppa in i duschen och peela kroppen med kaffesump. Det låter kanske konstigt men det funkar, man blir alldeles babymjuk över hela kroppen. Så det  ska jag göra och måla naglarna om jag hittar någon rolig färg.

Imorgon ska jag träffa söta kusin på dagen och Sabina på kvällen, tror nog att det blir utgång.

Har ni provat kaffesump någon gång?

Yes man!

Man: "Har vi inte träffats förut?"
Kvinna: "Mycket möjligt. Jag är receptionisten på könssjukdomsmottagningen"


Man: "Gjorde det ont när du föll från himlen?"
Kvinna: "Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?"


Man: "Har jag inte träffat dig nånstans förut?"
Kvinna: "Jo, det är därför jag inte går dit längre"


Man: "Är den här stolen ledig?"
Kvinna: "Aa, och om du sätter dig blir den här också ledig"


Man: "Hem till dig eller mig?"
Kvinna: "Vi kan väl kompromissa. Du går hem till dig, jag går hem till mig"


Man: "Jag skulle vilja ringa dig. Vad har du för nummer?
Kvinna: "Det står i telefonkatalogen"


Man: "Men jag vet inte vad du heter."
Kvinna: "Det står också i telefonkatalogen"


Man: "Så vad arbetar du som?"
Kvinna: "Jag klär ut mig till kvinna och uppträder"


Man: "Vad har du för stjärntecken?"
Kvinna: "Det som går sämst ihop med ditt"


Man: "Hur vill du ha dina ägg på morgonen?"
Kvinna: "Obefruktade"


Man: "Om jag fick se dig naken skulle jag dö lycklig"
Kvinna: "Om jag fick se dig naken så skulle jag leva olycklig"


Man: "Din kropp är som ett tempel"
Kvinna: "Ledsen, idag är det inga gudstjänster"


Snart torsdag! Hjälp vad fort det går...

Tjaba, här har det inte skrivits på länge..
Igår så träffade jag Felicia, vi fikade i Farsta centrum och kollade runt i affärer sen gick vi hem till henne. Så konstigt hon är min kusin och jag har aldrig varit hemma hos henne, och vi har träffats ca 3 gånger sen vi var små och hon bor bara i Farsta. Så skönt att träffa henne, väl där hemma vart jag mottagen med varma armar och massa kramar från alla kusiner och deras mamma. Så mys, så träffade jag min ena kusins barn för första gången, sockersöta lilla Elliot. Ååh gullefjun. Jag hade jätte trevligt med massa prat och skratt och god mat. Åh vad jag längtar tillbaka. Kom hem rätt sent och slocknade direkt.

Imorse var jag helt död när klockan ringde halv 6. Jag var tvungen att sjukanmäla mig så gjorde det och somnad om. När jag vaknade åkte jag direkt till ams och pratade med min handläggare, jag var tvungen att avsluta min praktik för jag pajat min rygg. Så nu är jag sjukskriven 1 veckas giltit som man inte behöver intyg, sen måste jag ha intyg... Krongel! Sen ska jag prata med en studievägledare och prata om att plugga vidare.. Spännande. I sånt fall blir det barnskötare eller förskolelärare.

För tillfället så hatar jag fotboll. Endast för att jag fixade mig så fint trotts min smärta i ryggen och så kommer jag inte ens träffa söt. Blä! Jaja, jag ska inte klaga, men surt är det. Nedrans fotboll........!!!!!!!!


Jag kommer nog ligga i soffan hela kvällen och klaga över hur ont det gör eftersom inte tabletten fungerar. Åh! Inte min dag just nu... Jag är inte irriterad igentligen mest att det gör ont och att jag ansträngde mig för att bli fin så blir allt bara blaha.


Måndag

Måndag, måndag och måndag, den här dagen har varit otroligt låååååång. Jag hade det jätte trevligt på Biltema men sen efter ca;15:30 så vart det så fruktansvärt segt och jag längtade hem. Jag har så ont i benen men jag får skylla mig själv hade totalt fel skor på mig, måste ha ett par med lite högra sula imorgon.

På tal om imorgon så börjar jag 7, så ljuvligt.! Men på onsdag så blir det inte så kul, börjar däremot 6. Jihuu! Fast det positiva är ju att man slutar tidigare.. :)

Jag har en så go pojke, en som inte alls gillar att sova nära folk men som låg och höll om mig i princip hela natten. Jag hade så otroligt svårt att sova, eller jag somnade as mysigt bredvid plutt men vaknade upp runt 2 helt klarvaken. Kroppen värkte och så var jag sprallig, men jag tror nog att jag råkade väcka söt lite så han bestämde sig för att hålla om mig, ååh då somnade jag nästan på en gång. PUSS på dig!

Ja, vad finns det mer att säga.. Jag har nog inte längtat och njutit så mycket av min lunch på länge..Blir så tråkigt att äta när man bara sitter hemma hela dagarna, slutar med att det är det enda man gör..



Ciao..

Härliga söndag

Godmorgon söndag, idag var jag precis som igår uppe tidigt. Vaknade halv 8 och började läsa. Läste i ca 2 timmar innan jag gick upp för att äta frukost och duscha. Så nu sitter jag här i min morgonrock och väntar på att hårat ska torka till. Idag har jag vaknat på rätt sida känner jag. Jag mår mycket bättre och är inte alls lika täppt i näsan. Självklart så hostar jag men det lär jag väl få göra ett tag till. Vet inte vad som sker idag, förhoppningsvis så får jag träffa söt när han kommer hem men det vet man aldrig.

Imorgon är det praktik som gäller, är lite nervös om jag får säga det själv. ^^

Lördaaaaaaag

Jag har varit otroligt duktig idag, jag har knappt tänkt alls. Jag har bara varit. Duktig jag är!
Tvätten är fortfarande inte torr, den har varit där inne hur länge som helst nu ju. Dåliga torkskåp? Ja!
Blir att skura rummet så länge medans man väntar..

Förhoppningsvis så kommer Mika förbi mig sen.. Skulle vara kul med lite sällskap nu när jag är i min ensamhet.. buhu..!

Make me belive you


Godmorgon lördag

Jag mår bättre idag, eller jag hostar som en galning fortfarande :(
Jag vaknade runt 8 idag och började läsa, läste i en och en halvtimma innan jag bestämde mig för att gå upp och äta frukost.
Nu håller jag även på med tvätten i tvättstugan. Ska vänta tills jag ska hänga upp det och sen bädda om på nytt, ååh vad härligt att somna i nytvättade sängkläder. Har även städat mitt rum som såg ut som ett bombnedslag, jag har varken haft ork eller lust att städa den senaste veckan, mått så dåligt.

Helgen har precis börjat men jag känner hur den redan börjar ta slut och att jag snart ska börja praktiken på Biltema.. Jag känner mig en aning stressad, kommer bli långa dagar och mycket slit. Fy! Speciellt om man inte har gjort så värst mycket det senaste året... På tiden antar jag..

Nej, det blir dega sig lite här och sen fortsätta med det jag håller på med..

kkszd gs

Jag är rastlös, har precis läst lite mer en ett kapitel i boken och nu då.. Orkade inte läsa mer eftersom jag börjar få huvudvärk igen!
Kokar vatten till mitt te just nu, kanske blir det joina mamma i soffan och kolla på lets dance som hon gör just nu.

Jag tänker alldeles för mycket, jag tänkte till och med medans jag läste.. GAAH! Tappade bort mig hela tiden och fick läsa om. Jag måste bara skaka av mig allt.

Ciao

tillit?

Fredag eftermiddag!
Ja vad ska jag göra nu då? Jag mår lite bättre men vet inte om jag orkar. Många som drar i mig att vi ska ses men jag mår inte så himla bra att ja orkar åka iväg någonstans. Ska höra med Fia när jag käkar hur det blir.

Imorgon ska jag antaglien träffa Tony, får se vad vi hittar på, jag är inte alls sugen på bio då jag fortfarande är rätt dålig, kommer bara somna. Men får se vad vi gör, det var evigheter sen vi sågs.!

Hur kommer det sig att nästan alla killpolare alltid kommer till än när man är upptagen? Antagligen för att det är som en utmaning och tävling. Men jag blir rätt irriterad att de försöker och försöker och försöker ännu mer. Fast man säger nej så försöker de nästla sig in. Är det så svårt att man faktist står för det man valt och inte tänker ta den andra som kommer då.
Sen kommer man då till killar, varför har de så himla svårt att säga nej? Är det för att de tror att de går miste om något? Eller att de inte klarar av tanken att vara med en. Jag vet inte.. Kommer aldrig förstå heller. Jag är så fundersam bara. Sen så är jag trött på att gå och undra. Gah!

Fredag

Röda ögon, tung i huvudet, snuvig, hosta och kliar i halsen och ont i bihålorna. Fick jag med alla sympton nu? Nej men fy sjutton vad jag mår ap-dåligt. Jag som har bokat dagen, får försöka skaffa fram energi någonstans så att jag slipper avboka dagen. Först ska jag lämna lite lappar och sen ska jag ju träffa söta Sofia! ^^ 
Nu ska jag försöka hitta den där burken med energi så att jag orkar ta på mig ansiktet (sminket).
Jag kan gott och väl säga att jag inte längtar tills Måndag. Boring!

Ciao

Torsdagkväll

Jag orkar inte skriva igentligen men tänkte skriva lite kort iaf.
Vilat hela dagen framför tv:n i ett hopp om att bli frisk fortare och druckit massor med te, hej magsår! Men jag känner mig fortfarande lika hängig som innan, har ett sånt tryck i huvudet. Måste gå och lägga mig alldeles strax så jag får tillbaka krafterna tills måndag.

Även gjort en apelsin smoothie, mamma kom hem med en mixer. Nu kan man göra massor med goda frukt och grönsaks smoothies, yummie.


Träffade söt en kortis innan han åkte iväg för helgen. Tåkigt, kommer sakna den lilla token massvis. Han gav mig även en bok som jag ska läsa, "kvinnor som tänker för mycket". Den satt fint just nu alltså, thanks baby.


Nej, det bli för mkt för huvudet, nattinatt!

Torsdag

Fortfarande förskyld, nu har jag blivit snuvig. Attans, jag som trodde att jag skulle slippa det eftersom jag fick så ont i halsen. Nu blir det göra te och vila lite.

Onsdag

Inatt har jag sovit underbart, somnade rätt fort igår vid 12 och vaknade för cirka en kvart sen. Jag är piggare ida men halsen känns likadan. Har precis druckit lite c-vitamin och strax blir det frukost.
Idag ska jag träffa Mika en stund, blir nog inte så länge eftersom jag behöver vila upp mig. Men ett litet tag iaf :)

Nu blir det frukost och sen dusch. Ciao

Helt slut...

Nu har jag slösat bort 4 timmar, eller ja bara lite. Jag somnade och har jag inte kunnat öppna ögonen förns nu, tvingade mig upp för lite vill jag vara vaken iaf. Får sova mer inatt, men haha va tokigt jag har ingen röst typ, eller ja den kommer väl igång om jag dricker lite vatten och försöker prata. Men så går det när man är sjuk.

Mötet gick helt okej, jag vet inte riktigt vad jag känner angående Biltema, fasiken jag vill jobba och inte praktisera.  Men ja jag börjar på måndag och ska vara där i över en månad sen får de se om de vill ha mig.. =/ Apboring. Och på de så ska jag söka annat jobb.

Snart blir det mat och förhoppningsvis så vaknar jag till liv efter.

Hur mår ni?

Tisdag - Sjuk

Idag är min hals helt cp. Jag har nästan ingen röst och så börjar jag få den där eländiga hostan, på det så gör det ont. Usch jag vill bli frisk. Jag undrar hur det går på mötet idag, jag kommer inte kunna prata så värst mycket. Så man får hoppas på att det mest är att jag ska skriva på. Ungefär en timma kvar tills jag ska kila iväg till bussen. Jag hade mer en gärna velat lägga mig i sängen och virrat in mig med massa filtar och proppat i mig alvedon, för att sen sova. Men det får jag göra när jag kommer hem, hoppas mötet går fort för jag mår inge vidare.

Jag var hemma hos söt igår, fast jag var dålig så var det helt underbart. Kollade på en bra film som var sorglig, man fick ju lite småtårar i ögonen. Sen så somnade vi till mysiga havsvågor som spelades på datorn. Åh va mys. Jag hade önskat att man fick ligga kvar där i hans famn ett tag till.

Em hjärta Daniel - Hihi



Måndag igen

Åh vad jag somnade skönt förut, men det var kämpigt att tvinga sig upp efter 1½ timmas sömn. Det var ju såååå skönt. Så ja nu sitter jag här och det kliar i halsen & så är jag hes, känner att det gör fortfarande lite ont när jag sväljer. Vill bli pigg, är helt sjukt seg i huvudet och ansiktet bara hänger. Jag ser verkligen dålig ut. Jag måste bli frisk tills imorgon då jag ska på möte, kan ju inte sitta där helt stum eller helt blöt av feber. Nog om det, det bli alvedon innan man lägger sig med massa filtar och halstabletter, säkerligen en kopp te med.

Jag vill stå och krama min söt. Känner mig väldigt kramig idag, kanske för att jag är sjuk.

Ugh, de va jobbigt att skriva. Ciao

Brist på annat.

I want to give you my breath, my strength, my will to be here,
that is the least i can do.
Through the good, the bad, the ups and the downs.
I will still be here for you because you are beautiful.
I love the way you are, your heart so pure that your love shines through.
The darkness we will get through and so much of me is you.

<3

Hjärta Daniel!

Måndag

Jag har fått så nedrans ont i halsen igen, när ska de bryta ut helt så att det går bort någongång. Bläää! Vill inte ha ont, det river och river ännu mer. Köpte halstabletter men de hjälper ju knappt, attans då! Det får bli massa te, citron och alvedon när jag kommer hem.
Får kurera mig idag, men först ska jag möta upp syster och passa de små liven när syster är inne i det vita rummet hahaha.. Tyckte de va kul att säga de istället för inne hos doktorn.
Kom hem för en stund sen från söt, hade det mysigt igår. Visserligen var det rätt så segt i början, denna fotboll alltså! Men sen vart det dunder bra. Jag fick den efterlängtade massagen, ååh vad min rygg, axlar och nacke behövde det där. Taack bejb :) Jag önskar att jag också kunde somna lika fort, jag låg och vände och vred på mig hur länge som helst. Men nu vet jag varför jag hade så svårt att sova inatt, halsen spökade ju och så har jag frusit ihjäl inatt. Buuurrr!

Det är ungefär en timma kvar tills jag ska gå till bussen och jag måste hålla mig sysselsatt för annars kommer jag somna. Garanterat!

Glömde ladda upp de hääär söta bilderna förut, söta!!!!


Söndag

Träffade som sagt Sabina igår, det behövdes. Vi gick runt å pratade och skrattade och så shoppade hon en as söt tröja hihi. Efter ett tag blev jag så hungrig så vi drog till subway, de blir man inte trött på. Mumsfilibabba. Ett tag senare så kilade Sabina hem och jag mötte upp söt så följde jag med han när han handlade. Mysigt.

Idag vet jag inte vad som händer, får väl sitta här hemma tills något skoj dyker upp. Nu blir det att sminka sig lite och ta något att äta, är så fruktansvärt hungrig hela tiden.

Ciao

Blåbärssoppa och äpplen.

Gårdagen var super! Finner inga ord på hur kul jag hade, dansade så otroligt mycket och det bästa av allt var att det bara var så himla bra.

Vi började med att dra hem till agge och började dricka, efter ett tag så började vi röra oss mot stan. När vi väl var inne så gick jag knappt av dansgolvet, endast föratt köpa något att dricka. Plus den gången Mika fick hjälpa mig till stolen för mina ben gav med sig och slutade fungera för att jag dansade för mycket. Jag bara skrattade så otroligt mycket, för det måste ha sett så sjukt konstigt ut.
Vi orkade inte vara kvar till stängning så vi drog till donken och skulle fylla magen, helt onödigt köp för mig för jag var så otroligt vimsig i bollen så jag orkade inte ens äta. Fast det var jag tjatade att vi skulle dit haha.

Sen på köpet så tänkte jag även sno en tändare av e snubbe, haha jag är så knäpp. Jag hajade inte riktigt att de inte var våran hahahaha. Han såg helt snopen ut.

Hörde av mig till bejb så åkte vi hem tillsammans och så sov jag hos honom. Mysigt. Väl nu när jag vaknade eller ja jag har varit vaken sen halv 7, somnade runt 5 kanske. Så jag har inte sovit så mycket, men det jag skulle säga var att jag mådde så otroligt dåligt så jag kunde inte riktigt njuta av att sova bredvid söt, bara vände å vred på mig. Nu känner jag att jag börjar bli lite mänsklig iaf, druckit min räddare i nöden. Blåbärssoppa!! Hjälper alltid när jag mår illa och äpplen! Känns rätt skönt att man vet vad som funkar.

Nu då, jag ska väl hoppa in i duschen och klä mig lite innan jag ska träffa Sabina, hann ju inte träffa henne igår då det vart så stressigt. Det tog längre tid än jag trodde med att färga håret. Efter många om och men så tänkte jag färga över det till mörkbrunt för jag var så missnöjd. Men som tur är gjorde jag inte det och det känns så bra idag, håret vart helt okej faktist.

Nu blir det att göra sig mänsklig och sluta upp med att se ut som E.T.

Usch vilken dålig kamera!!!!

Först hade jag på mig det här !

Men så bytte jag om till det här istället :)


Torsdagkväll

Imorgon blir det färgning av håret, förhoppningsvis så blir det bra för annars åker en annan färg på. Men blond ska ja bli, får se hur det går och jag återkommer.
Jag hoppas att jag hinner träffa Sabina innan jag ska till Mika också, men det ska jag kunna klämma in :) Imorgon blir det utgång och jag hoppas att alla kommer med, skulle vara så trevligt. Förhopningsvis så blir det inget tjafs och bara en lyckad kväll. Det blir ju fredag den 13:e men jag ska få det till en lyckad kväll iaf, ska inte bry mig om att det är oturs datumet.

Hade jätte trevlig med Mika, satt och pratade med min bror innan han drog och sen flätade jag hennes hår och så tog vi foton och käkade lite godis, sen slockande hon lite i min säng medans jag lyssnade på musik. Mysigt var de iaf.

Nu då, jo precis varit på Ica maxi och köpt färgen, det gick fort. Så nu har jag tvättat håret och väntar på att det ska torka. Undra om det kommer någon bra film ikväll tror jag inte men jag kan hoppas, för annars slutar det med att jag lägger mig och sover. Borde kanske springa lite på maskinen, bra för kroppen och dessutom blir jag lite tröttare. Jag är ju så fruktansvärt pigg på kvällarna, alltid svårt att somna.
Fast med en kopp varm mjölk så slocknar jag rätt fort, men som sagt så funkar jag och mjölk inte alls ihop. Blir bara ont i magen och sen ser jag gravid ut. Att kroppen kan reagera så på mjölk, lite ironiskt.

Tänkte bjuda på bilder men blogg.se är så grymt seg idag så det får bli imorgon. Ciao

love

I listen to your heartbeat because they play my favorite song.

Klippa

Fy sjutton vad skönt det var att somna om. Satte på tv:n oich kände hur ögonlocken föll sakta ner så jag gick och la mig i sängen och sov så skönt tills mamma och bror kom och väckte mig halv 12. Jag ville sova längre haha, men tur endå för Mika kommer vid 2.
Nu har ja duschat, skippade att tvätta håret. Tvättar det varje dag så det måste få vila lite. Ska ju endå färga det imorgon också med blekning så då kommer det ta ännu mer skada. Jösses vad jag måste klippa mig.. Gaaaaah!!

Ja nu då, ska väl sitta och ruttna tills sällskapet kommer mähä.

Ciaoo

Torsdag

Jag hatar att bli väckt, för då kan jag aldrig somna om. Känns ju sådär lagom kul eftersom jag inte ska iväg någonstans, jag ska ju bara sitta här och fördriva tiden. Nej men Mika kommer efter skolan, ska fixa flätor på tösen.
Annars då, jo jag har väl lagom bra humör idag, precis ätit frukost som jag brukar glömma så jag borde väl bli lite gladare.

Jag har ett sådant sug efter söt, känns inte som om att jag hinner vara klart med honom. En heldag skulle vara så bra, bara mysa och mysa och bada. ....! Önska kan jag ju göra.

Äntligen börjar helgen närma sig, jag har ju inte hunnit använda min klänning än. Men nu på fredag så blir det till att äntligen dra på den. Har ju sparat den till då vi ska fira Mikas födelsedag. Jag får lägga up bild på hur den ser ut imorgon.

Har inte så mkt mer att säga såhär på morgonkvisten.

Onsdagkväll

Jag är helt slut! Jag åkte till syster direkt efter jag duschat och sminkat mig i raketfart. Kände mig hur stressad som helst men jag lugnade ner mig på bussen med musik i öronen.
När jag väl mötte upp henne så skulle vi hämta Mirris hos dagmamman, hon är ju bara för go. Hon blir ju helt galen när hon ser mig. ^^ Sötsöt! Jag gjorde inbakade flätor på henne. Inte det lättaste att göra på en snart 3:åring som rör på sig hela tiden. Haha tokigt men det vart helt okej tillslut trotts allt vax som Miranda kletade i håret, lite väl mycket kankse haha. Glömde fota! Gosade lite med Nico också. Sen ville Mirris kolla film och mysa, sen slockna hon.

Då var det dags för mig att möta upp Mika. Vi pratade och skrattade och berättade för varandra hur komplicerat det är ibland. Käkade godis och jag gömde mig under täcket för jag frös så mycket.
Efter ett tag så började magen kurra, hade inte käkat på hela dagen kom jag på. Så nu har jag nyss ätit mat och är proppmätt, eftersom magen varit tom hela dagen. En kopp te har även åkt ner, så nu börjar jag känner mig lite pömsig. Blir till att lägga sig i sängen och läsa lite. Åh vad jag hade gjort för att ha söt vid min sida inatt igen, han är ju för mysig.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Bästbästbäst!

Onsdag

Nu har jag vaknat till lite, somnade när jag kom hem från söt. Var så trött, sov inte så mycket inatt eftersom natten var rätt jobbig. Tog ett tag innan jag tillslut slappnade av och då kunde jag somna, men då var det dags att gå upp. Jag är bara så glad att han var vid min sida då.

Nu har jag fixat med några nya låtar, i like em!  Kommer jag lyssna sönder, precis som jag gör med alla andra låtar. Sen lyssnar jag inte på de förns ett årefter haha.

Får se vad som sker idag, Mika skulle slinga mig men moster gör det på fredag ist, hon är den enda som kan slinga rätt. Men jag kankse kan träffa Mika en stund iaf..
Det blir väl till att hoppa in i duschen nu eller ja, gå i duschen för jag är ju inte någon groda.

Puss å sånt sålänge.

Home at last

Nu är jag hemma, var ju som sagt på möte idag, satt och väntade en timma innan jag frågade vart hon försvunnit. Hon hade tydligen pratat med Biltema, nu är de klart och på tisdag drar hon och jag dit för möte och bestämma när jag ska börja. Sen får vi se hur det går.
Efter det så han jag knappt innanför dörren innan jag skulle till bussen igen, mötte upp Mika, Agge och Madde. Vi drog och handlade mat till hennes kalasmiddag. Vi var så vimsiga där inne i affären, av och på plock haha! Men resultatet blev hur gott som helst, efterrätten med. Mums!
Nu har jag precis kommit hem, det tog sin tid att både handla, laga, äta och prata. Jag hade trevligt iaf. Tokiga djur har hon också! Hihi

Agge och jag hade samtal, det är så himla kopmplicerat. Jag vet faktist inte vad jag ska tro, hela röran är så kletig. Vill bara hälla i lite mjöl så att det blir lite lättare att hantera. Usch på det. Hur fasiken ska det gå. Det är tyligen inte bara jag som har problem märker man. Jag vet lixom inte, varit så skum senaste tiden. Först ska man ändra sig och när jag väl gör de så får man inte den responsen tillbaka som ja trodde ja skulle få eftersom jag fått höra att ja borde göra si å så. Hur ska jag då veta vad jag ska göra. Detta är anledningen till att jag brukar ha det på ett sätt. Palla.!

Ja nu sitter jag här med min kopp te och förbereder mig för kvällen, måste slappna av lite när jag varit uppe i virrvarr hela dagen!

Det är ju du som räknas.

Det är nu ungefär 2 ½ timma kvar tills jag ska gå och jag är nästan klar..  What to do? Känner att jag börjar bli rätt trött, ögonen börjar sakta men säkert röra sig ner mot golvet. Borde dega mig vid tv:n så kanske man kan slumra till en sekund innan man ska gå så att man får lite energi.

Jag fick frågan igår, hur kan du vara med en 23åring som bor i sin mammas vardagsrum? Det är självklart inte det materiella som räknas, alltså vart personen bor osv. Det är ju personen som ska vara bra och det är han som räknas. Inget annat, det kommer bara på köpet om man säger så. Jag bryr mig absolut inte om något sådant. Så länge personen behandlar mig med respekt och är godhjärtad så betyder det andra ingenting.

Jag behöver en omgång med saxen, stackars mitt hår ser hemskt ut om jag inte plattar det. Men jag har knappt något hår kvar så om jag klipper mig så kommer jag ha pojkfrisyr haha! No thanks.. But still, borde kanske toppa det lite ifram där det är som mest slitet, det som jag inte klippte förra gången för att det var så kort. Men men det finns ju toffsar och hårspännen som man kan ha tills håret växer ut och så man kan ge sig på saxen.

Alla hjärtans dag på lördag, ja den dagen är då man ska visa sin kärlek extra mycket. Tycker att den dagen är rätt död. Varför ska man ha en dag speciell dag för att visa sin kärlek, det ska man göra endå, inte bara en dag om året. Hellre att det kommer helt spontant än att man måste passa upp till den 14 februari. Nej tack.

Maroon 5 - She Will Be Loved, Den spelas just nu på repeat!


Ännu en dag till..

Ja då var det tisdag, veckorna rinner iväg  och jag känner att jag inte får något gjort.
Idag ska jag dit och se om min handläggare dyker upp, senaste gången satt jag och väntade men inget dök upp. Det var rätt irriterande men får se hur det går idag..

Drog till söt igår och kom hem nyss, den jäkeln är grym på att somna fort. Själv låg man vaken där ett bra tag innan ögonen slöts. Ja det var rätt mysigt endå, trotts att jag blev bortknuffad i sömnen.

Idag fyller Mika år! Grattis tjejen. :)

Nu blir det frukost och sen duschen. Ciaooo sålänge.

w

Jag bröt det med att vara hemma hela dagen. Jag fick panik vid tanken av att ligga i sängen hela dagen. Hörde av mig till syster och drog dit. Lekte och gosade med pluttarna! De är ju bara så goa så man kan inte sluta le. Åh jag blir så glad. Skönt att komma bort lite...

Ja nu då, vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig bara allmänt arg. Orkar aboslut inte längre...!

... End of story

Måndag

Idag har jag en dag där ingenting funkar. Inga kläder sitter okej, det går inte att sminka sig för sminket vill inte fastna på något konstigt sätt och håret ska vi inte tala om. Så nu sitter jag är med håret i en tofs och mjukiskläder och planerar att stanna inne hela dagen. Inte en chans att jag går ut när jag känner mig såhär sunkig.

Annars då, Jo jag saknar min sötboll så in i helskotta. Behöver en dos av lycka, jag kan allt säga att det är lätt att vara tillsammans med mig. Jag gör det så himla komplicerat hela tiden. Jag ska fasiken ta mig i kragen och sluta här och nu. Med en sån fin pojke som jag har måste jag få ordning på det.

Några tips på vad man kan göra inne en hel dag? Jag har sprungit på min träningsmaskin lite grann och ska nog göra det lite till senare, men sen då? Jag vill ju inte sitta i soffan och ruttna bort..


Söndag fortfarande

Och jag är fortfarande kelsugen, tråkigt när man kommer somna själv.

Varför kan jag inte få mat hemma som inte har mjölk i sig. Hur svårt ska det vara att köpa annan mjölk. Nu har jag sjukt ont i magen och mår illa. Tack!

Jag behöver något som kan ta bort min frustration och irritation.

nkldjgnkjsngjanhj - damp


I wanna be


Jag vill pussas och kramas med D


..

Hur lyckas man med att få chips-smulor på sidan av halsen ?

Vad är det med mig?

Jag blir bara helt förvirrad utav mig själv. Jag är som en tickande bomb, i vilken sekund som helst så kommer jag sprängas. När jag var med Mika så satt vi å pratade och jag kände hur ögonen fylldes med tårar. Vad är det med mig? Jag blir helt känslig av minsta lilla, bara känner hur alla möjliga känslor kommer upp till ytan. Det är så konstigt, varje dag den senaste veckan har jag vaknat upp och varit sjukt ledsen som om att något hemskt har hänt. Haft massa konstiga drömmar om mig och D. Massor utav drömmar när man dör och hemska stunder då man glids ifrån. Tänker bort känslan och vill göra dagen bra, men sen kommer dessa känslor krypandes tillbaka och sätter klorna i en och man är fast. Det är som om att min kamp inombords vill komma ut till hela världen.

Nog om det, eller ja känslan är kvar.

Mika fyller år om 2 dagar, stora flickan. I helgen blir det utgång, inte klart vilken dag det blir. Förhoppningsvis så blir det en bra dag.

Jag kom hem med en tröja och ett par skor idag, men tänker lämna tillbaka skorna. De satt inte alls lika bra hemma som de gjorde i affären. Tröjan köpte jag i större storlek så den blir sådär skönt stor och inte tajt.

Nu då, ja jag sitter och käkar dillchips och funderar. bland undrar jag om det bara är flickor som har pms, pojkar har nog det också.

Nu ska jag fortsätta vara här i min ensamhet och försökta lista ut vart dessa känslor kommer ifrån.

Em


Söndag

Humöret känns väl bättre idag, är fortfarande lite känslig men det går väl över..
Är nästan helt klar med att fixa mig, bara håret kvar som ska torka innan jag plattar det.. Sen blir det en varma koppen och invänta dagens göra.

Har väl inte så mycket att säga förutom att helgen har varit bra i vissa stunder då jag varit med syster +barn och då jag träffade L. Annars har den bara varit ensam, inge kul å vara ensam när man känner sig sällskapssjuk.


Alla dessa känslor.

Känner att jag inte borde skriva något när jag är irriterad, men jag vet inte vart jag ska lägga känslorna. Jag är så himla känslig och har varit de i några dagar. Bara lipar hela tiden och jag vet inte ens varför. Drömmer varje natt om hemska saker och vaknar upp helt ledsen, fattar inte. Ska det vara såhär? Det är just nu som jag vill bli omfamnad och bara bli pussad på. Bara ligga i famnen och fälla några små tårar, men icke sa nicke. Själv är man och det kommer börja droppa på tangenterna i vilken sekund som helst.
Jag borde gå och lägga mig, men det är för tidigt så vad ska jag göra. Jag hade kunnat välja att dra ut med grabbarna men eftersom jag trodde ja skulle få träffa söt så avbokade jag. Men nu när det blev inställt så ångrar ja att ja sa nej, på samma gång så är jag inte alls på g att börja fixa mig nu när jag är så fruktansvärt irriterad och emotional. Åh jag vill bara skrika och gråta. Nedrans känslor.

Blä på alltihopa. Det är nu alla de negativa känslorna kommer och det är nu som jag känner mig helt värdelös. Varför är man alltid ensam när man är som mest nere..?

Hemma

Nu är man hemma och börjar torka till, såg ju ut som en blöt fisk när jag klev innanför dörren. Inte alls så smickrande. Jag gillar inte när vädret är såhär, det är bara blaha. Man vill bara vara innomhus och stanna där tills sommaren eller i alla fall tills våren kommer. Kanske borde göra som björnarna, lägga mig i idé. Käka massor med mat och svulla gärnet och sen sova bort hela vintern. Super smart gjort utav dem tycker jag. Tummen upp.!

Det var så sjukt kul att träffa L idag, så länge sen vi sågs. Han fick hem några fina tröjor och jag en fin sjal/halsduk som är knallrosa. Bara att dra på, super smart och smidigt!  Me like. De vill att jag ska med ut idag, men tackade nej då det blir korvfest. Skulle vara skoj men inte idag i detta väder.

Nu sitter jag här helt kall och bara väntar på söt som ska komma och värma mig. Det är orättvist när vissa har lyxen att vara varma som element. Jag sa att han skulle vara mitt element idag och värma mig. Han förstod inte att det var ett sätt att "blinka med ögat" till att mysa. Han föreslår istället kläder och täcke. Där försvann det. Poff! Tråkigt tråkigt. Jag får väl ta mig ett täcke och mysa med mig själv istället då!




Jaha, nu då.. Känns inte som om att jag har något viktigt att säga för tillfället.


Over and out.


Får sällskap iaf..

Äntligen får jag med mig någon så att jag slipper åka själv. Leinner följer med till Farsta C, skönt slipper man se sådär mobbad ut :) Ska köpa concealer och om jag hittar någon vettig maskara. Juste påfyllnad till mobilen får jag inte glömma. Kanske hittr man något annat spännande på vägen..
Nej nu blir det att vänta tills L är klar så att vi kan dra.



<3 D

-

Konstiga känslan i magen vill inte försvinna

Lördag

Jag måste sluta dricka te, cola osv. Min mage mår inte alls bra efter, måste ta en samarin strax för att lugna ner den.
Väcktes av att bror plingade på dörren och ropade i brevlådan. Bara kände hur huvudet skulle sprängas och att nacken var super spänd. Jag har nog sovit på ett konstigt sätt igen, att man aldrig lär sig att sova ordentligt haha.. Min dröm var mindre fin, drömde om mig å söt och det var bara blahaj alltiohopa. Allt var så kaos och fattar inte vart dessa drömmar kommer ifrån. Men när jag vaknade så insåg jag att det inte alls var sant så då lättades det från axlarna.

Jag är så svullen under ögonen idag, när jag skulle sova igår så vart jag alldeles känslig, började fälla massa tårar. Vet inte ens vart de kom ifrån. Bara började gråta från ingenstans, skönt var det för det blev som en lättnad men jobbigt också att gråta i ensamhet. Nu blir det väl att hoppa in i dsuchen och förhoppningsvis så förvinner svullnaden lite grann. Inte så fint att se ut såhär, ser ju alldeles förstörd ut.

Idag vet jag inte vad som händer, men jag måste iaf gå och handla lite smink för de börjar ta slut.

Ciao..


Saknar de här fina och fräscha håret.
 

----

There is a fine line between love and hate


Fredag

Hela denna veckan har gått fort och varje dag har jag träffat Mika.. :) Även idag ska vi mötas upp en stund, byta busskort å så. Jag tänkte slinga mitt hår idag men nu när jag ser på det så ser det hemskt ut. Måste klippas. MÅSTE! Sen ska jag förbi syster och vara där. Skojigt.

När jag låg bredvid söt imorse så vaknade jag och bara tittade på honom när han sov och kände hur sur jag var. Jag måste ha drömt något konstigt för jag var verkligen as lack på stackars sötnosen. Tur var de att man inte sa något då man själv inte var riktigt klar i huvudet. Ibland har drömmar mer effekt än man tror. Speciellt om man inte kommer ihåg vad man drömt och sedan vaknar och är svinsur. Men det gick över rätt fort och sen trippade han iväg till jobbet..Mer än väl hade jag velat mysa lite mer.. Men fler dagar finns det ju hihi.

Snart ska jag iväg och lämna tillbaka två plagg som inte riktigt satt lika bra hemma som i affären. Tråkigt det där, antagligen för man inte kan röra sig fritt i butiken och göra olika övningar med kroppen för att känna om plagget sitter bra och känns bra på. Där står man i lilla båse och byter om hastigt med tjocka jackan ivägen och speglarna som gör så allt ser bra ut. Men icke sa nicke, det blir lämna tillbaka de två.

Jag är jätte nöjd med klänningen jag ska ha på Mikas födelsedag, rosa topp med synlig svart dragkedja i bak på ryggen med en svart utssvängd kjol som sitter fast i midjan. Super söt! Sen fick jag hem en väska som bara helt och hållet föll mig i smaken. Åh precis en sådan jag letat efter, så hittade jag där man minst trodde det. På Lindex, 150kr. Riktigt kap, för den var lagom stor och endå liten, perfekt när man kan skifta storlek på bandet. Jihu, något lyckat iaf.

Hm, finns det något mer att säga..... Nej tror inte det, eller jo att jag har världens goaste pojke.

Puss och sånt

Slänga mig in i väggen.

Jag känner hur ögonlocken blir allt tyngre, men än vill jag inte lägga mig. Tråkigt att bara sova hela tiden.
Idag har jag varit med Mika hela dagen, jag shoppade loss och för mycket. Nu har jag ångest och bara blahaa alltihopa. Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen, men jag har även betalt räkning så jag har en viss lättnad. Men endååååå.! Anus alltihopa. Jag vill bara lägga mig och glömma bort allt. Jag är på piss humör just nu alltså, förhoppningsvis går det över snart. Imorogn kanske ångesten inte är lika stor, det går ju trotts allt över. Men jag vill ha ett jobb och tjäna pengar så jag kommer loss från denna ångest.

Nej allt är bara skit just nu, jag behöver en bamsekram! :(

I hissen på väg hem från D, var så grymt trött.


Breaking Benjamin - The Diary Of Jane


Godmorgon torsdag

Idag är jag sjukt trött men endå inte så trött att jag vill gå och lägga mig, det blir nog att dega fram tills att jag ska möta Mika. Behöver ju inte stressa mig med att bli klar, klockan är ju trotts allt lite över 8 bara. Kom nyss hem från söta pälsklingen, man vill ju bara gosa ner sig igen och somna om men det gå ju inte :) Jag tycker han massor, massor!

Nu ska jag dricka te och betala lite grejs.. Smell you later.!



Onsdag

Nu är magen lite mätt iaf, ska snart iväg så hinner inte vänta på att andra maten ska bli klar. Så lite nudlar fick jag ner, inte det godaste alternativet när man är superhungrig men de funkar när man har det brottom med mat.
Jag har bytt kläder x antal gånger idag, känns inge bra nu förtiden med kläderna.. Boring as hell.
Men jag har ungefär likadana kläder på mig idag som igår fast i andra färger. Svarta tights, grå stickade knästrumpor och ett rosa linne med ett större svart linne över och sen en ovalformad svart kofta. Helt oki    =) Jag gillar mer den stilen, massa linnen och höga strumpr och stora koftor.
Nu ska jag vänta på att Mika ska sluta så jag kan möta upp henne, efter det blir det ung och får se om ja måste beställa tid eller om jag kan fråga där lite snabbt. Senare ikväll blir det att gå över till söt.


Nyvaken

Och helt svullen i ansiktet haha. Det går över om ett tag när jag vaknat till lite haha. Infektionen är fortfarande kvar men inte lite mycket som i början. Bara att fortsätta sminka över om man ska ut.
Nej nu blir det frukost innan jag bestämmer mig för att skriva något annat.

Ciao sålänge..

Liten uppdatering.

Fixade om designen lite.. Helt okej blev den faktist.. :)
Kom nyss hem från Mika, satt och babblade en stund och försökte få den där korkade lilla mannen att förstå vad vi menade. Han är nog en av de trögaste männsikor jag "pratat" med. Nästan skrattretande.  Innan så var jag hos kusinen på kalas* eller vad man ska säga. Gott med tårta men inte så bra för magen med mjölken. Men va fan lite får man offra sig när det finns så mycket godsaker i min närhet haha. Man kan ju inte hålla sig. Mums hihi.

Imorgon blir det Ung som gäller och fråga vad det är för fel om det ens är något fel, kanske bara stressen.. Får se vad de säger..
Nu ska jag joina de andra tjejerna som bor här och kolla på film. Den verkade spännande som började.

 Puss å sånt.

Broken Strings


Tisdag

Klickade på alarmet många gånger innan jag gick upp, var så trött idag. Gick direkt in i duschen. Fortfarande så är ansiktet fult. Fullt med massa äckel. Bläää! Tur så finns det smink som kan dölja det lite iaf. Annars hade jag inte gått ut. Idag blir det möte och sen hälsa på kusinen som vi ska fira. :) Blir skoj!
Nu blir det fixa klart mig och sen drar jag.. !

ciaoo


Dagen

Vaknade med bättre hals men med infektion i ansiktet. Lyckas alltid få det när jag är sjuk. Nedrans infektioner. Kollade vågen och har rasat i vikt. All denna stress gör så att jag försvinner. Måste försöka gå upp igen.

Efter frukosten så mötte jag upp sabina och vi pratade och tog kaffe/vatten på trevliga cafet. Satt och pratade och jag fick massa bra råd. Hon är ett enormt stöd i sådana situationer. Hon ser från bådas sida och hjälper mig att förstå ur den andras synvinkel. Jag förstår verkligen situationen, jag har itne alls varit en bra partner. Kan inte mer en allt skylla mig själv.
När hon skulle röra sig hemmåt drog jag till Mika. Köpte läsk och godis, men hennes busiga hund käkade upp all choklad när vi gick ur rummet en snabbis. Vips så var allt slut. Jag som var så sugen haha! Vi pratade och skrattade, jag hjälpte henne med hennes roliga "smsvän" hahaha! Sen fixade vi lite med bilder.

Har haft en riktigt trevlig dag.

Nu blir det chatta lite till och sen tv.

Ciaoo..

Em y Mika <3 Bilder







Måndag

Somnade inte förns vid 4 inatt. Låg och tänkte på hur allt blivit tack vare mig. Att jag inte kan göra någonting rätt. Får ju skulden hela tiden.. Om man aldrig gjort en sak förut är det inte då man ska få hjälp så man vet hur man ska göra? Eller är det då man ska få klagomål och höra att man inte är redo just för den anledningen att man inte vet hur man ska betee sig ?

Halsen gör fortfarande ont och feberna kommer då och då. Nu blir det te och frukt.

Orkar inte skriva är bara så less..

-

Jag har aldrig känt det här förut. Mitt hjärta värker.

Söndag


Läskiga drömmar

De senaste nätterna har jag drömt om att jag blir skjuten eller får cancer eller svåra sjukdommar och dör. Det är så himla läskigt att drömma om sådant för de känns så verkliga. Inatt drömmde jag om att jag blev skjuten i armen så att det var ett stort öppet sår och på flera delar utav kroppen. Jag försökte ta mig till sjukhuset själv men blev stoppad hela tiden av skumma människor och tilllslut så förblödde jag. Jag vaknade upp och vågade inte somna om. Jag gillar inte mardrömmar.

Jag är fortfarande sjuk, har fortfarande den där nedrans febern och halsen är ännu värre. Kan knappt svälja och jag gillar det inte alls. Halsen har hållit mig vaken större delan utav natten. Så jag ska försöka vara inne hela dagen och vila upp mig. Lillasyster ska köpa citron åt mig med sin kompis, söta hon då.

Nej nu blir det inta soffan eller sängen (de som känns skönast) med en värktablett så att man kan somna och svettas ur lite feber.

RSS 2.0